Mitt i banan

Sapere aude
Våga vara vis (Horatius)

Det blev att börja rulla hemmåt rätt så tidigt idag. Snön vräkte ner över Kvikkjokk och en skotertur i det gröna kändes inte så lockande. Det har vart en otroligt underbar helg och jag längtar redan tillbaka. Nästa helg spenderar vi i Övik, ute på Hornön om man ska vara riktigt noga, också en vacker plats i vårt avlånga land. Helgen därpå har vi planerat att återvända uppåt fjälls. Nu har ni god tid på er att smörja den sura bonden mina kära vänner. Nästa gång följer ni med. Att få se allt där uppe i fjällvärlden ger en helt nya perspektiv. Man bli lycklig i själen och hör ofta efter med sig själv om man verkligen förstår hur lycklig man bör vara över att ha denna möjligheten.

snö
Det vräkte ner ordentligt, sådana där härliga julaftonssnöflingor.

snöi

af
After Skoter i lillstugan

te

rs

Min käre far har vart i farten igen. Han och Inga-lill har gjort en.... ja vad ska man säga!? en "han och Inga-lill" helt enkelt. På lördagen hade de visst bestämt sig för att en skidtur i Boden var det ända rätta, så dom hade vallat i ordning skidorna, fått på sig kläderna och kommit iväg. De hade börjar färden från Björknäs med Pagla som mål. Det hade väl gått utan större komplikationer men väl framme i Pagla så hade dom kommit ut från spåret och hamnat mitt i banan där draghunds-SM var i full gång. Folk hade börjat skrika, vifta och hovera. Hundarna kom farandes på andra varvet och de hann precis kasta sig av banan med skidor och stavar åt alla håll... När dom väl hade satt sig i säkerhet så stannade dom kvar och kollade på tävligen. Jag hade gärna varit där och sett både deras och hundarnas uppvisning. Jag kan säga att hade jag haft alla pappas bravader på video och kunnat sälja dem så hade jag inte behövt arbeta en dag till. Jag kanske skulle göra det till en vana här på bloggen. "Pappas fredagsäventyr" Det låter ju inte så dumt, har på känn att det kan finnas pengar att tjäna där med. Om jag låter bli d.v.s

pappa

Nä nu tror jag att jag ska lägga mig i badet och läsa en bok, känner mig duktigt trött men man måste ju sysselsätta sig i väntan på söndagens Beckfilm på TV4. men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

Kommentarer
Postat av: mickilicious

Tack, haha ja det tycker jag med är synd (att det ligger i kalix) :)

2009-03-08 @ 19:22:37
URL: http://mikaelaflisanfrejen.blogg.se/
Postat av: Toby Hagberg - Boys style in a gay's life

Du är så lik din pappa Emma :) Haha

2009-03-08 @ 23:20:56
URL: http://tobys.se
Postat av: Emma

Super fin blogg.

Kika gärna in hos mig, och berätta hur just din vecka ser ut :)

2009-03-09 @ 00:52:28
URL: http://emmajuli.blogg.se/
Postat av: Ett mongo som bloggar.

Vilka härliga snö bilder!

2009-03-09 @ 01:04:29
URL: http://natalienilssons.blogg.se/
Postat av: mickilicious

Boden okej!:) Jo det blir mot lule;)

2009-03-09 @ 09:56:22
URL: http://mikaelaflisanfrejen.blogg.se/
Postat av: Toby Hagberg - ♥ Boys style in a gay's life ♥

Klart jag kan följa med =)



Ring så fort du är färdig! :) Kram!

2009-03-09 @ 12:34:29
URL: http://tobys.se
Postat av: Ett mongo som bloggar.

Hehe ja precis hatar snö i skorna! Tack så mycket! ;D

2009-03-09 @ 12:42:01
URL: http://natalienilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0