1700-frusitfast

Deus vult
Guds vilja


Tada! se vad jag nu har varit duktig! Tvättkorgen helt tom! Ok jag hällde ut hälften på golvet i tvättstugan och den anra hälften ligger i tvättmaskinen, ren och blöt och väntar på att någon ska komma och hänga upp den. Undrar när Mats kommer hem!?

Jag kilade över till grannen och lånade traktorn att skotta bort alla reklamblad från köksbordet också. Så nu är även det i normalskick igen.

I morgon hade jag tänkt vara hemma men det ser ut som att jag måste in till kontoret trots allt. Det kan nog inte skada för jag ligger lite efter i bokföringen också. Debet och kredit! Vad i hela friden är det för påhitt förresten. Dom måste ju ha varit fulla dom där Italienarna som satt och hittade på det det på 1700-frusitfast....

Jag tror det här med min öga mot öga kontakt med inbrottsligan som härjar här i norr spökar i min hjärna lite mer än jag trodde. Hunden är skitskum och går runt och morrar hela tiden, uppenbarligen så är det ju något som stör honom (Inte helt omöjligt att det är mitt sinnestillstånd) Men det fattas bevis för det! Jag börjar f*n bli lite nervös! Vad mörkt det är ute ikväll!..... Vad var det som lät?, hörde ni det där?

Nä, nu ska jag gå och titta på tvätten i maskinen och känna efter om jag är sugen på att hänga den men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


Kommentarer
Postat av: Tobias

Det ska jag göra, åker imorgon :D

2009-11-25 @ 22:19:23
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: ♥ Lill-smeds - Fotar och designar bloggar ♥

Du blev en av dem 20 som blir länkade ikväll.. Allt bra med dig annars?

2009-11-25 @ 22:28:01
URL: http://jessicalillsmeds.se
Postat av: simone

Vilket vackert hem ni har :D

2009-11-25 @ 22:55:30
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Anonym

riktigt mysigt ser det ur hemma hos er, :)

sötnosen

2009-11-25 @ 23:00:34
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Joakim

Ser att du har sinne för inredning! Good, I like

2009-11-26 @ 02:36:30
URL: http://diabetesmannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0