Im such a moron

De profundis clavami ad te Domine
Från djupen ropar jag till dig, Herre


Jaha då var dagens ärenden avklarade. Det var lite halt ute idag. Lite läskigt när man har näst intill värdelösa vinterdäck. Jag är alldeles för snål för att köpa nya. Jag hatar att lägga pengar på saker som inte är snygga. Inga kommentarer om att jag är en idiot är nödvändiga (Jag vet) men så har jag alltid varit, jag väntar alltid tills det löser sig på något sätt vilket det också alltid gör.

Alltså, det har hänt någonting med mig. Det har sett ut så här på vårat bord sedan igår! Jag som i vanliga fall inte kan tåla så mycket som ett glas på bänken. Har Mats hällt upp en kopp kaffe och går på toa eller något så har jag hunnit diska ur och ställa bort den innan han är tillbaka. Vad ska detta betyda, håller jag på att bli normal?

 

Alltså det är ju bra att jag är villig att skänka bort vårat bohag till vem som helst som vill ha det. Ni kanske minns att jag igår skrev att det kom förbi en kille från kommunen som nervöst visade upp ett skamfilat papper med en svartvit karta där han sa att vårat hus skulle finnas med men hade försvunnit i utskriften. "Jaha tyckte jag men lycka till då" och så lät jag honom lomma iväg ner mot uthusen och se sig omkring. På kvällen kom jag att tänka på det och berättade det för Mats. Han blev väldigt arg och började fråga ut mig om händelsen. Jag förstod inte varför han var så misstänksam, killen kom ju för gudsskull från kommunen! Men Mats ville inte nöja sig med detta och ringde idag för att skälla på kommunen som skickar ut konstiga killar utan förvarning. Kommunen hade visst inte skickat ut någon att "mäta" överhuvudtaget något alls. Inte lantmäteriet heller. Skumt kunde jag ju börja hålla med om att det hela var men godtrogen som jag är så tänkte jag att det nog finns en lustig förklaring till det hela. På eftermiddagen så ringde dom från kommunen upp Mats och informerade om en inbrottsliga det stått om i tidningen där dom både använde samma kläder och bil som jag hade uppgett! Så ajsingbajsing Emma, det var ingen kommunkille som ville mäta på din gård. Det var en renodlad bov som ville röva bort alla värdesaker du så snällt lät honom titta på. Jag har pratat med polisen så nu vet dom att bovarna har varit i farten i Ängesbyn också. Så alla Ängesbybor som läser denna blogg, var på eran vakt.

Nä, nu ska jag gå och läsa en bok så jag får lite vett men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort



Over and out


Kommentarer
Postat av: sandra

sv: haha tack så jätte mkt, kul att höra :D

2009-11-24 @ 16:25:37
URL: http://sandrakess.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: nej jag går faktiskt sam sam men har valt marknadsföring som ett individuellt val!

2009-11-24 @ 16:29:28
URL: http://camillalindaus.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej snälla udnera söta du kolla in min blogg

2009-11-24 @ 16:40:27
URL: http://amandakarlekochliv.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; okej, kul att du svarar :)

2009-11-24 @ 16:42:06
URL: http://sandrakess.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: tack så jätte mkt:)

ja det är de.

2009-11-24 @ 16:48:34
URL: http://sandrakess.blogg.se/
Postat av: julia

haha tack! jag är inte så duktig på svenska :) vad är nostalgisk ? :D

2009-11-24 @ 19:11:31
URL: http://blomgreen.blogg.se/
Postat av: julia

fin blogg :D

2009-11-24 @ 19:47:57
URL: http://hejjuliia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0