Fruktansvärt elak

Flagrante delicto
På bar gärning


Redan söndag igen. Hur kan det alltid gå så fort? Jag tror dessutom att det gick extra fort denna helgen eftersom att Mats kom hem från Gällivere fredag eftermiddag och ska ner till Umeå i morgon och formodligen bli där hela veckan. Vad trist det är när han åker bort så mycket och så länge. Jag tror jag tar min hund och inackorderar mig hos moder Staderius i den stora staden Luleå i veckan, i alla fall ett par nätter. Det kan bli mysigt, det var ganska längesedan. Lite filmkvällar och fina middagar, det blir succé.

 

Idag blir det skoter för allt vad vi är värd. Sandra och Jimmy skulle också med. Vi är ju pigga och glada idag eftersom att det inte blev att rulla hatt igår, utan en lugnt och mysig filmkväll med Jimmy och Sandra. Vi såg två filmer. En komedi och en rysare, kvällen slutade vid midnatt.

 

Nä nu ska jag skynda mig att ställa fram lite frukost innan Mats anser att vi inte har tid med det. Jag blir så fruktansvärt elak när jag inte har fått mat så det ska jag nog ha innan jag ska ut och socialisera mig men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out


Kommentarer
Postat av: sannie

Söndag idag, vad händer hos dig? :)

kram

2010-01-24 @ 14:01:00
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
Postat av: sannie

jag har vart ute och gått 5km nyligen. det var riktigt uppfriskande :D hehe

2010-01-24 @ 17:33:16
URL: http://sannieschutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0