Gråter i ett hörn

In magnis et voluisse sat est
I stora dåd är det nog att en gång ha velat


Hej gott folk, det var inte igår! Jag har haft det lite kämpigt sista tiden och därför inte haft ork att datorisera så överdrivet mycket. Jag har bland annat blivit ett år visare. Det tog ju en del på krafterna förstås, men det stora bekymret har varit mitt stora intresse och behov av nikotin. Det skulle visa sig komma lite i vägen för mig när jag skulle sluta röka. Låg jag inte och skakade av abstinens så satt jag och grinade i något hörn. Jag gråter efter mina saknade cigaretter en stund varje dag men skam den som ger sig, JAG bestämmer över min kropp och vad jag ska stoppa i den! Idag är det 11 dygn sedan jag tog ett bloss, det har några gånger känts som att man ser ljuset i tunneln men då har det alltid kommit ett bakslag strax efter! Men nu kan det väl bara bli lättare!?  
 
google bild

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket. I helgen så var vi och grillade med Sandra och Erik och sedan vart vi bjudna på grillfest hos Jimmy och Sandra. En mycket trevlig helg har det vart. Jimmy och Sandra har då börjat få till det riktigt mysigt med alla sina grejer och sista flyttlasset till byn går nog i veckan. På torsdag så åker vi upp till Kvikkjokk och blir där till söndag. Årets sista skotersväng, om det nu finns nog med snö kvar. Sedan blir det väl majbrasa, bastu, öl och en massa annat smått och gott.

Nä nu ska jag skriva ut de sista flygbiljetterna, nu är det bokat och klart. Gotland 13-21 maj! Äntligen, jag har bara längtat hela livet! men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

En tur bland molnen

In hoc signo vinces
I detta tecken skall du segra


Då var man hemma efter ännu en helg i Kvikkjokk. Denna helgen blev lite bättre än precis alla andra gånger. Vi var på en sådan fantastisk sväng på lördagen, bruna som pepparkakor allihopa och en riktigt rolig upplevelse rikare. Vi körde drygt 10 mil och det tog precis hela dagen, vi stannade ju halvvägs förstås för lite mat och mys i solen. 

Den spetsiga toppen man ser är Vallespiken och bilden är tagen från Änok.

Här sitter vi mitt uppe på den toppen. Tror ni jag var nervös!? På vänster sida om oss gick ett stup
rakt ner.


Vallespiken ligger 1322 m ö h. Vi körde genom moln, det var riktigt häftigt.

Där passerar ett moln nedanför oss.

Här var vi på normalhöjd igen bland alla krokiga fjällbjörkar. Ulf, Emma, jag och Tomas.

Idag har jag varit och jobbat, jag och Mats passade även på att göra lite ärenden när han ändå var i Luleå idag. Vi hämtade bland annat en hylla hemma hos mamma som vi behövde hans bil till. En väldigt gammal och fin hylla som från början kommer från mormor. Vi var förbi på KL bil och kikade på lite vrålåk och lite andra småärenden.

Jag ringde på ett lastgaller på blocket idag också som Mats ska hämta i Piteå i morgon då han ändå ska dit på jobb. Det blir perfekt så att Lok inte kan sitta och gnida sina små hundkinder mot nackstöden i baksätet. Jag städade bilen idag när vi kom hem samtidigt som Mats bytte olja i den så nu är den som ny. Men i alla fall, alla dessa j*vla hundhår. Dom var ju totalt omöjliga att få bort, det gick inte med damsugare och det gick inte med en sådan där klädrulle... När jag suttit och klurat en stund så gick jag efter Loks borste. Det gick faktiskt riktigt bra att borsta bilen också, då gav hårstråna med sig och lossnade. Efter det så var vi på återvinningen med glasflaskor, ååååh så duktiga vi är. Det är inget som roar någon av oss speciellt mycket så det blir inte så ofta. Vi lyckades fylla halva Jeepen med glasflaskor och där fanns bland annat julöl-flaskor. Efter det så var vi på en riktigt lerig terrängsväng med Jeepen. Det började lukta bränt som satan, vi fick kila ut och kolla så den inte stod i lågor men det var lera som packat sig fast mot avgasröret och hade börjat lukta majbrasa.

I morgon blir det jobb och kanske en promenad med Sandra och Miro. Lok ska även ha sin sista medicindos i veckan. Till helgen blir vi hemma och det är första gången på evigheter, det känns lite skumt och jag är lite rastlös i förebyggande syfte. Helgen efter det så blir det Kvikkjokk och även helgen efter det. Då är det ju valborg och sista skotersvängen innan det tinar alldeles för mycket. En massa kompisar har hyrt en stuga i Kvikkjokk då också så det blir nog jäkligt roligt. Mats kusin Ulf skulle nog upp med sin tjej, sen så blir det väl Jag, Mats, Jimmy, Sandra, Bogge och Vicky som åker upp.

Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan med min fina man men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

The Garden Collection

In fidem
Till bekräftelse

Då var det onsdag och arbetsveckan är inne på sin andra dag. Det blev en rätt mjuk och lugn start igår. Sedan blev det lunch med Sandra på panelen och efter det så strosade vi runt på stan en sväng, kollade i den nya gallerian och självklart besökte vi Boden allra försa och nyöppnade H&M. Där blev det en del investeringar, jag köpte bland annat en jättesöt klänning ur "The Garden Collection".

Bild från hm.com

Idag sitter jag på kontoret och funderar på att göra månadens avstämning men jag tror jag skjuter lite på det för säkerhetsskull så att jag inte missar några viktiga papper som har halkat efter lite. När jag kommer hem ska jag försöka läsa en massa. Känns som att jag har halkat efter en smula i naturkunskapen och så kan vi ju inte ha det. Men det är så typiskt det, jag fick väldigt fina betyg på labbrapporten och har nu även skickat in den andra. Då blir man kaxig och lutar sig tillbaka, farligt farligt.... En promenad hade också varit skönt, vi pratade då om det igår jag och Sandra.

Lite bilder från påsken

Jag är tjurig och pimplar varje år (har aldrig fått någon fisk)

Mats försökte en stund han också men ingen större lycka där heller.

Jeppe hade större fiskelycka.Mats som tvättar skotrarna.

Nä, nu ska jag jobba lite men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.Over and out

Utförde lite huskurer

In effigie
I avbild, som symbol


Då börjar även denna storhelg att lida mot sitt slut. Jag kom hem från Kvikkjokk igår vid lunch. Sandra skulle jobba igår och var tvungen att åka, jag hade som inget annat val än att följa med eftersom att Lok har vart hos pappa och han börjar ju jobba i morgon. Mats och de övriga semesterfirarna kommer hem i morgonkväll. När jag kom hem så ringde mamma och ville komma ut. Hon och Hasse dök upp med korv, cola och kaffe så vi grillade korv och hade mys här hemma på gården. Jag var lite skeptisk till en början, sitta hemma på gården som nån tönt. Men det var ju riktigt trevligt och solen var precis den samma här som ute på en skotertur. Jag fick lite färg på näsan dessutom. Efter det så tog jag en skön bastu och utförde lite huskurer på hår och hud. Jag hade turen att bli inbjuden på middag hos pappa med farmor och Tore också.

Senare ville Cilla gå ut och slå klackarna i taket med det fanns inget som tog emot så mycket som det, så jag föreslog bio för Sandra och Erik. "Farsan" av Josef Fares blev det och det var ett bra val för den var fruktansvärt rolig. Vi skrattade så att vi grät där ett tag. Skådespelaren Torkel Pettersson är ju inte klok alltså.
FIGHTPLAY farsanstor FARSAN Bild
Nu har jag just kommit hem från släktmiddag nr 2, denna dagen hos mamma med mormor, morfar, morbror mf... Sandra skulle komma förbi en sväng, så vi kunde kika på hennes labbrapport och sedan tror jag det får bli film.

JAG SKULLE VILJA GÅ UT MED EN EFTERLYSNING AV EN FÖRSVUNNEN PERSON. HON ÄR CA 165 CM, KORT LJUSBRUNT HÅR, BLÅA ÖGON, BLÅ VOLVO, BRUKAR SES MED TVÅ SMÅ CHIHUAHUAOR OCH EN MÖRDARDOBERMANN. OM NÅGON SETT HENNE, VÄNLIGEN KONTAKTA MIG!

Nä nu ska jag söka fram loppshampot, tror Lok ska få sig en omgång till men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

RSS 2.0