De e väl bara å putta på?

Iucundi acti labores
Överståndna mödor är angenäma

Igår var jag på middag hos Toby. Det var gott trevligt, ja helt underbart. Vi surrade en massa, kollade klipp på nätet, jag tvingar honom att sjunga för mig... Ja, allt sånt vi allt gör då vi ses. Sedan blev det chips och Idol med en gnutta cola till också. På vägen hem lyckades jag inte, hur jag än försökte att få någon värme i bilen. Jag hade skruvat på maxvärme men det strömmade bara ut sval luft i massor... Jag försökte ringa Mats men han satt i telefon och svarde inte. Tillslut så ringde han upp, då var jag nästan hemma men tänkte att det är ju lika bra att reda ut situationen.

Jag: Hur fan får man värme i bilen?
Mats: Va, vad menar du?
Jag: Ja men varmt! Är det något viktigt jag har glömt? Det var ju ett tag sedan det var vinter!
Mats: Nej men... men har tempen gått upp då?
Jag: Eh... Ja, den är ju då på det röda.
Mats: Stanna bilen!
Bild
Det är inte så lätt att tänka på allt var väl ungefär vad jag hade att komma med i försvarstal. Den står nu i garaget och skäms. Mats skulle fixa den senare idag. Någonstans hade allt kylarvatten/glykol??? läckt ut och bilen kokade och lät hilma lustigt. Nu börjar den ha irriterat mig lite för många gånger på lite för kort tid. Skärpning oplan!

När jag satt hos Toby igår så frågade han helt plötsligt om vi köpt någon åkpåse till bejbisen.

Jag:
Ja, det har vi gjort. Tillsammans med vagnen.
Toby: Jaha.. jag har suttit och tittat på sådana på nätet och hade tänkt köpa i present. 
Jag: Jaha men vad söt du är, typiskt då!
Toby: Mmm men jag hade ju som missuppfattat det där med åkpåse?
Jag: ?
Toby: Jag trodde att dom kunde åka med dom i pulkbacken också.
Jag: Hahaha men näää
Toby: Jag tänkte att, men vad kul, då köper jag en sån så kan h*n åka med den i vinter.
Jag: Haha ja men... det kommer ju dessutom att vara ett spädbarn då den ska födas i december.
Toby: Ja men... jag trodde bara att man la in den där i och puttade på!

Behöver jag säga att jag skrattade tills vi nästan var tvungen att ringa 112 på grund av allvarig andnöd? Och att jag nog kommer att tänka två gånger innan jag anlitar allas vår kära vän Toby som barnvakt!

Nä, nu ska jag läsa mig lite klok men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out  

Nu har h*n det mesta

Ite, missa est
Gå, mässan är slut

Tisdag, strax lunch och jag sitter fortfarande i morgonrock. Jag jobbar hemma idag och klädkoden är lite lummig på detta kontoret. Värre är det ju om det kommer någon, vilket det oftast som alltid gör de dagar jag bestämmer mig för att leva mitt liv i morgonrock. LuleEnegi som ska mäta något, gubbar som vill sälja potatis eller någon granne med något ärende. Jaja dom får väl leva med att det bor trash i området.

Jag har fortfarande inte visat något som vi köpte till h*n den lilla i magen när vi var på Ikea. Jag har varit på en liten stöldturne på Ikeas hemsida och visar grejerna så eftersom att inget är uppackat här hemma.
LEKSVIK Spjälsäng  Längd: 123 cm Bredd: 66 cm Höjd: 83 cm Bäddbredd: 60 cm Bäddlängd: 120 cm  Denna säng har jag alltid velat ha den dagen..

Madrass och bäddmadrass till spjälsängen
VYSSA VINKA Madrass till spjälsäng blå Längd: 120 cm Bredd: 60 cm Tjocklek: 10 cm  VYSSA TRÖST Bäddmadrass vit/blå Längd: 120 cm Bredd: 60 cm Tjocklek: 1.5 cm

Kudde och täcke
LEN Kudde för spjälsäng vit Längd: 35 cm Bredd: 55 cm Fyllnadsvikt: 100 g Totalvikt: 152 g  LEN Täcke för spjälsäng vit Längd: 125 cm Bredd: 110 cm Fyllnadsvikt: 300 g Totalvikt: 575 g

FABLER GRODA Påslakan 1 örngott för spjälsäng grön Påslakanlängd: 125 cm Påslakanbredd: 110 cm Örngottslängd: 35 cm Örngottsbredd: 55 cm  Dessa sängkläder, det är något med mig och grodor.
VITAMINER RAND Bäddset för spjälsäng 4 delar flerfärgad Längd: 120 cm Bredd: 60 cm  Det här var ett litet kit med allt i, filt också.

Denna mobil och sänghimmel är från förra svängen.

FABLER Mobil flerfärgad Diameter: 27 cm  FABLER Sänghimmel flerfärgad Diameter: 50 cm Höjd: 240 cm
  Tvättlappar                  

KRAMA Tvättlapp vit Längd: 30 cm Bredd: 30 cm Antal i förpackning: 10 styck  BARNSLIG Tvättlapp orange, röd Längd: 70 cm Bredd: 70 cm Antal i förpackning: 3 styck

Som sagt...
FABLER GRODA Mjukdjur grön, ljusblå Längd: 28 cm

Fårskinn till vagnen
LUDDE Fårskinn vit

Sköttbädd med klädsel
GULLUNGE Skötbädd vit Längd: 62 cm Bredd: 36 cm  GULLUNGE Klädsel vit Längd: 73 cm Bredd: 53 cm Antal i förpackning: 2 styck
IKEA

Det var säkert fler saker men inget jag kan komma på nu. Nästa gång blir det en mobil att ha över skötbordet, lakan och lite andra saker som var slut sist. Nu borde även vagnen rulla in här snart tycker jag. Det kunde ju i och för sig dröja till november sa dom så man kanske inte ska hoppas för mycket på det.

Nä nu ska jag jobba vidare i min morgonrock men men ta re lungt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


                


Olivia blir det alltså inte

Ira furor brevis est
Ilska är kortvarig galenskap

Måndag och ny vecka. Vecka 39 säger dom som vet. Jag tillhör inte dessa veckoräknare även om det utan tvekan skulle vara väldigt praktiskt ibland. För det händer ju att vissa saker nödvändigtvis ska inträffa just en vecka istället för att helt enkelt anges i datum så att alla förstår. Men vecka 39, det blir nog en alla tiders vecka.

Helgen har varit bra, ganska mycket tråkgöra men det har varit mysigt ändå. Båten står avtvättad hemma på gården nu, återstår bara att tömma och städa den invändigt så är den klar för vintern. I lördags var vi på Panelen och åt middag, det var inte dumt. Efter det så åkte vi ut till Buddbyn och hälsade på Mats pappa Bogge och Vicky. Vi kollade lite av "inglorious bastards" där innan vi åkte hem och kollade en av filmerna vi hyrt, "Harry Brown" Mats har a thing för gamla gubbar som tar lagen i egna händer och bedriver personliga vendettor i jakten på rättvisa. Detta är verkligen inte alltid något bra men "Harry Brown" var faktiskt en riktigt bra film. "Redemption" däremot som går i samma tema skulle jag inte rekommendera NÅGON.

I fredags bakade jag en äppelpaj av äpplen från vårat eget äppelträd hemma i trädgården. Det kändes himla lyxigt och, kalla det inbillning men den smakade godare än någonsin förut.

Lok var väldigt hjälpsam vid middagslagningen i fredags, jag tyckte att jag hade läget under kontroll men han envisades med att övervaka hela proceduren noggrant och in i minsta detalj.
 

Vi ska börja på föräldrakurs på fredag och igår så fick jag veta att även Erik och Sandra kommer att gå i samma grupp, roligt att gå med någon man känner. Speciellt om Mats inte kommer att kunna följa med alla gånger. Jag vet dock inte om Erik tycker att detta är bra. "Dra nu för fan in magarna så dom inte tror att jag har gjort hela j*vla byn på *******" muttrade han när jag och Sandra var på Statoil och handlade fredagsmysgodis med honom för någon vecka sedan.

När vi ändå är inne på lite bejbissnack så kan jag smyga in ett litet samtal här som jag och Mats hade igår om namn. Jag föreslog "Olivia" om den nu skulle bli en tjej.
Mats: Olivia.... jag tänker bara på en sådan där oliv med kärna med en blöja på som ligger och gungar på golvet.

Nä nu står killarna i dörren och stampar, dags för lunch men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Cut back on the goda i livet?

Ipsa scientia potestas est
Kunskap är makt

Idag höll vårat sjörövarskepp på att sjunka på de sju haven. Halva båten var under ytan (ok, liten överdrift möjligen) men still... Den har varit på rep/service och killen hade glömt sätta i bottenpluggen i motorrummet så det forsade in vatten i mängder men min superhjälte till man fixde som allt annat även det. När vattnet i det stora hela var ute igen så körde han den till repstället och så hissades den upp på land och fixades till lite snabbt och så var den som ny igen. Mats håller just i detta nu på att köra den från södra hamn till Brändön och jag sitter och väntar på att det ska bli dags att rycka ut och hämta hem honom.

Förmiddagen idag startade jag med en shoppingrunda på storheden med Jessica. Sedan mötte jag upp Mats för lunch i stan och sedan åkte jag tillbaka till stoheden och handlade lite mer saker.

Denna åkpåse blev det till bebis, så den klarar en vinter här i trakterna
H&M

Det blev även en uppsättning av dessa handdukar och badlakan från Hemtex
Hemtex

Ikväll ska vi gå ut och äta på Panelen jag och Mats hade vi tänk. Helt enkelt bara för att fira att livet är helt underbart, vi kilade in på hemmakväll när vi var i stan så det kan nog mycket möjligt tänkas att det blir en film senare ikväll också.
Vi hyrde "Hush", "Pope Joan" och "Harry Brown" .

Imorgon ska vi åka ut med båten om det blir fint väder. Grilla korv på någon ö och få en sista upplevelse innan det är dags att ta upp skutan, vilket också ska ske imorgon. Jimmy, Sandra och ett par kompisar har åkt upp till Kvikkjokk över helgen, vi hade tänkt hänga på men det här med båten kom ju som i vägen. Jag hoppas dock att vi hinner upp innan vintern tar plats men då får vi nog sno oss på för isen lägger sig väl om ett par veckor tänker jag och då är det ju kört att ta sig uppåt Änok med båt i alla fall.

Min Ikeavåg visar texten "Err" på sin lilla digitala display när jag kliver ombord. Jag undrar om det betyder att Ikea säljer värsta sortens skitgrejer eller om det helt enkelt betyder att jag borde cut back on the coke!?
GRUNDTAL Våg  Diameter: 32 cm Höjd: 3 cm Max. belastning: 150 kg
Nu har jag hittat kameran i mitt liv, den ska inom detta dygt beställas och påbörja sin resa mot mina klåfingriga händer och beundransvärda förmåga att förkorta livet på elektroniska mackapärer. Canon Ixus var det som vann titeln "Kameran i Emmas liv"

Slimmad digitalkamera med 14,1 megapixel, 4x optisk zoom, optisk bildstabilisator
och HD-video. Orange design.


Från samma sida vill jag även ha denna babyvakt, det är väl egentligen lika bra att beställa den nu också i samma veva. Även om det nu är hundra år till bebutten ska komma så skadar det ju inte att den ligger där i högen med alla andra bebisprylar som hamsermamma Emma har samlat på sig.
Topcom

Nä nu ska jag åka iväg till Brändön och hämta hem Mats, han ringde precis men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

Soffpotatisen

Invite Minerva
Då Minerva är ovillig

Då var det måndag igen och kontoret är den plats vi håller till på idag. Hela styrkan är samlad och stressen är ett faktum här. Efter en veckas älgjagande så har det hunnit samlas en hel del jobb för grabbarna grus. Denna måndag är dessutom den enda dagen som står till förfogande för kontorsarbete, resten av veckan är fylld av utbildningar, fältjobb och så vidare... Eller ja inte för mig då, jag är alltid här men jag fick ju min förvuxna börda gjord förra veckan när jag härjade fritt här.

Älgjakten har för övrigt gått bra. I helgen när jag och Lok var upp till fjälls för att hämta hem husse så fick även Lok en bit av kakan. Det enda som krävdes för att förvandla den där lilla soffpotatisen till ett vilddjur var faktiskt ett köttben direkt från naturen. Vi fick oss också ett kalas, köttbullar av köttfärs så färsk att den inte ens varit frusen.

Denna vecka innehåller inga större planer om storartade dåd. Däremot så har vi en hel hög med filmer som ska betas av, ved som ska travas, gräs som ska klippas och hund som ska kloklippas.

Nä, nu ska jag åka ut och göra lite ärenden men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Bio i all ära

Inventas vitam iuvat excoluisse per artes
Må vi förbättra livet genom vetenskap och konst

Det blev ingen bio för mig och mamma men det blev en sväng till IKEA och det är ju snäppet livsviktigare. Det blev en hel del till lill*n, så som säng, madrass, sängkläder mm.... Det blev även sängkläder storlek stor, lampor, hyllor, rullgardiner, ljus mm... Tisdagen blev den stora IKEAdagen. Igår var vi i Boden och åt lunch och kikade i gallerian. Det har blivit mycket tid med mamma denna vecka och det har varit supermysigt. Igår sov jag där och alla andra nätter har hon sovit här ute. Inatt blir jag dock själv i mörkret men det ska nog gå bra, jag är ju en stor flicka nu. Jag har ju lille Mytte Mytoman också som kan försvara mig mot allt det onda som lurar i mörkret. Det är dock alltid han som gör mig rädd när han börjar morra åt alla sina inbillade fiender.

Idag har jag varit på kontoret och det är f*n inte klokt hur mycket man får gjort när man är ensam och kan koncentrera sig på det man ska göra utan att bli avbruten och börja med nya saker och svammla ihop allt tillslut. Jag är nu så topporganiserad och välordnad på kontoret att det inte alls går att jämföra med hur det var innan. Det är dessutom så välstädat att man kan spegla sig i golvet men jag har på känn att det kommer att få ett slut måndag morgon 08.00 sharp, när hela styrkan stövlar in där. Jaja jag ska åka dit en sväng imorgon och spegla mig lite till och vem vet, kanske kommer jag att städa någon fler gång i livet. 

Jag har bjudit in mig på middag hos mi estimado padre ikväll. Vi ska ha en sen soffmiddag och kolla idol. Pasta skulle det visst bli och det tackar vi inte nej till bejbisen och jag. Konstigt, så mycket den vill ha som jag i vanliga fall inte skulle äta frivilligt. 

Nä, nu hörde jag att tvättmaskinen gav ifrån sig det där skrammlet som vittnar om att kläderna nu är så rena som de någonsin kommer att bli men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out 

Tha couch

Interdum dormitat bonus Homerus
Stundom slumrar den gode Homeros

Idag har det varit full fart hela dagen. Har gått på högsta växeln hela tiden förutom under lunchen då det faktiskt gick att slappna av, den intogs på Mc´Donalds med Sandra, fördelsedagsbarnet Sandra. Grattis igen! Sedan så har jag varit på kontoret exakt hela dagen. Förutom en massa pappersjobb så har jag verkligen STORSTÄDAT där med allt vad det innebär. Jag har även handlat dit en massa bra att ha saker och lite fika och mat. Jag har möblerat om en del också, så herrarna Stenman kanske kan komma att få det lite kämpigt när de ska hitta till sina platser.

Mats & Jimmy

Nu ska jag nog strax åka upp till Bönings en sväng med Sandra och Jennifer för att smaka på Sassas kalasfika. Sedan kommer mamma ut och då blir det middag, Chilada Kyckling och säkert en film. Imorgon så kanske vi åker upp till IKEA en sväng jag och mamma. Sommaren har ju återvänt så att alla planer på att ta med Lok får nog ställas in. Sandra kunde dock visst släppa ut honom under dagen så det ska nog inte behöva pajja planen i alla fall.

Nä, nu ska jag kasta mig på tha couch en stund innan det är dags att rycka ut igen men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Den bibliska

Inter pokula
Bland glasen

Då har Mats och Jimmy begett sig iväg mot nordligare breddgrader och lämnat oss vanliga dödliga här hemma, fulla av saknad. Jag får se om jag åker upp något. Sandra skulle visst åka upp på onsdag redan och det fungerar ju inget vidare för mig med tanke på jobbet. Egentligen så har man ju som inte riktigt tid att jobba, kanske skulle man sluta med det och bara leka helg hela tiden.

Imorgon börjar jakten i alla fall och jag hoppas ju verkligen att det går bra för grabbarna, men det gör det säkert. Dom är skickliga jägare.

Fjolårets jaktlycka

Vad skulle man ha hittat på idag då måntro, kanske förbi Sandra och Erik med Sandra för en fika. Gud det där lät så invecklat så jag fick lite ont i huvudet. Mamma kommer hem från stugan idag också så henne skulle man ju kanske passa på att umgås lite med. Vi har faktiskt pratat om bio, kanske blir det ikväll. Bröderna Karlsson hade vi tänkt gå och se i så fall.

Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro.
SF

Nä nu kryper jag ner i sängen en stund till och bläddrar lite i den bibliska IKEAkatalogen men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Skall icke ringaktas

Inter arma silent leges
Under krig tiger lagarna

Gårdagskvällen blev otroligt lyckad och trevlig. Det var så j*vla kul att träffa Johan och Bella igen. Efter middagen satt vi bara här och surrade fram till midnatt, mest om vad vi gjort genom åren. Gamla minnen helt enkelt. Och stort grattis till er igen, så roligt! Vi måste se till att få fingrarna ur härligheten och åka dit för ett besök också. Där i huset har det visst ändrats så mycket så jag tror knappt vi kommer att känna igen oss.

Igår var vi ju även på MVC för 25-veckor besöket. Bla bla bla-måttet var 24 och det lilla hjärtat pickade 148 slag/min precis som det gjorde i vecka 20, just efter ultraljudet. Beräknad födsel är 16 december men vi får allt se hur h*n har tänkt sig med den saken. Det kan man aldrig så noga veta. Kanske blir det så att storken och tomten himself får göra upp.

Idag ska vi (så fort jag fått upp Mats ur sängen) åka in till Luleå, eller storheden i alla fall. Vi ska hämta släpet på kontoret, handla lite mat och köpa någon slags present åt Sandra som tänker roa sig med att fylla år till veckan. Ikväll blir det grillad lax till middag SMASK! Kan knappt vänta.

Imorgon åker Mats upp till Kvikkjokk tillsammans med sin bror. Då ska det förberedas lite inför den årliga älgjakten som går av stapeln i gryningen på måndag. Alltid första måndagen i september, jag börjar nästan känna att jag har något otalt med denna måndag men jakten skulle jag aldrig på något sätt ringakta för jag menar, vad vore livet utan älgkött? Jag hoppas som vanlig bara att han är rädd om sig min finaste. 


Till veckan ska jag se till att få en massa gjort på kontoret som annars är lite svårt när där är fullsatt med folk. Jag ska storstäda, bunkra upp med en massa fika och sedan så ska jag riva ur alla pärmar och sortera om. Jag har laddat med nya register heeeeeela 31 flikar istället för ynka 10 så det kommer att vara en ordning och reda som heter duga när tre förhoppningsvis stolta jägare marscherar in där kommande vecka.

Nä nu ska jag våldsväcka min myspropp och se efter om det finns något annat än chips till frukost men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Ice Ice Baby

Inter arma caritas
Under krig barmhärtighet

Nu har jag laddat bössan och ska ut på shopping igen. Idag är det en dammsugare som ska hålla undan alla drevor av dammelefanter på kontoret. Visserligen så är det ju inte jag personligen som ska stå för fiolerna men i alla fall. Just nu sitter jag och laddar här hemma med ett glas ice tea med massvis med is i. Det är helt omöjligt att släcka min törst nowadays så jag har ofta som alltid ett stort gals med något flytande i min direkta närhet.
               Bild

Ikväll blir det tacos här ute. Johan och Bella, goda vänner från Boden ska som sagt titta ut. Det ska bli trevligt. Vi har väl egentligen inte setts sedan halloween om man bortser ifrån ett kort möte på ica.

Nä nu ska jag göra lite nytta men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Snacka om att jag höll på att skämma ut mig

Intelligenti pauca
För den som är intelligent räcker det med få ord

Hemkommen från jobbet och riden av en extrem trötthet. Den sista tiden tycker jag att tröttheten smyger sig på och helt plötsligt är man fast i dess järnhårda grepp. Vem vet kanske det är hösten och den nya ljussättningen mot kvällarna eller så är det den lilla busen där inne i magen som tar en och annan joule.

Snacka om att jag höll på att skämma ut mig idag på IcaMaxi. Jag skulle bara småhandla lite grönsaker och sådant till morgondagens middag. Jag visste att jag hade 340-350:- någonting på kontot. Jag har nämligen satt i bruk att under månaden flytta runt pengar mellan olika konton för att i det längsta hålla dom utom räckhåll för mig själv, man skulle kunna säga att jag fungerar som en slags "god man" åt mig själv. Nåja, det hör inte till denna historia. Handlingen skulle som alltid spåra ur och grönsakerna låg inbäddade i en massa andra saker som av någon anledning hamnat i vagnen. När beloppet på den lilla displayen hade överstigit 300 kronor så började svetten att lacka, det enda jag kunde tänka var "Ska jag dra American Express för en sketen matnota eller ska jag omständigt börja be den snälla tjejen i kassan att plocka bort varor en efter en och prova kortet tills det gick igenom" Hemska tanke vilket som. Hela kalaset slutade i alla fall på 353:- Jag drog kortet genom läsaren, en aning darrig på handen. När tjejen i kassan tackade så mycket och räckte fram kvittot mot mig så tittade jag bara misstänksamt på henne, tog förvånat emot kvittot och lunkade iväg. En svår och elakartad nyfikenhet gjorde det omöjligt att ens lämna parkeringen utan att först ringa telefonbanken för att höra vad som stod på. 
-Tillgängligt belopp på kontot är 13 öre!
Snacka om flyt...
                        
Det blev ingen stadssväng med mamma idag som först var planerat, hon skulle ha middagsgäster och kände en brådskande dragning hem till spisen. Imorgon åker hon på begravning och sedan ut i skärgården och stugan så henne får man nog vänta till nästa vecka med att se över huvud taget.

Jag träffade i alla fall Malin en sväng igår. Det blev en smarrig fika på Ohlssons och sedan lite shopping, ingen längre stadsrunda blev det för mig eftersom att arbetet kallade men trevligt var det allt.

Nä, nu ska jag taktikvila lite men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Whack A Mole

Integer vitae scelerisque purus
Oförvitlig i sitt liv och fri från brott

Då var det onsdag igen och mitt ute på havet som jag gillar att uttrycka det. Man ser inte land åt något håll och med land menar jag ju då helg. Redan imorgon så kan man skymta kommande helg men den föregående är för alltid förlorad ur sikt. På fredag ska vi ha goda vänner på middag. Goda vänner som vi inte har sett på alldeles för länge. Några vi hängde med och även bodde grannar med ett tag då vi bodde i Boden. Johan och Bella.

Igår när vi hade lagt oss för att sova så började lilla bejbisen att sparka och härja på för fullt i magen.

Jag: Känn nu Mats nu sparkar h*n
Mats: (Lade fort dit handen) vart?
Jag: Nej nu känner jag inget
Mats: Nej, den slutar alltid när jag ska känna. Det är som det där spelet på tivoli när man ska slå på små gubbar med slägga. HELT OMÖJLIGT ATT TRÄFFA!


Idag ska jag iväg och äta lunch med Mats, Jimmy och deras kusin Ulf. Sedan i eftermiddag så ska jag som sagt möta upp Malin i stan för en fika. Lite shopping kanske man också hinner med. Ett par leggins skulle behövas, börjar bli dags för ett par med hellånga ben nu när hösten helt plötsligt är här. Det problemet löser man nog lätt på H&M tror jag.

Nä nu ska jag jobba vidare här men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

RSS 2.0