2010-12-21

Locus enim est principum generationis rerum
Ty platsen är alltings början

2010-12-21 Föddes en liten sötnöt på Sunderby Sjukhus. Vi hade ett namn innan födseln men har inte bestämt oss till 100% ännu så vi låter det vara osagt så länge men en liten kille, en prins var det som fanns i min mage hela den långa väntan.

Bild från webbisar

Denna julafton blev verkligen inte lik någon tidigare. Vi fick stanna kvar på BB till på julafton men skulle få åka hem direkt på morgonen direkt efter läkarundersökningen. Barnläkaren som skulle komma senast 9.30 var dock sen och dök inte upp fören 16.00.... 19.00 var vi hemma, halvt avlidna av svält stoppade vi i oss kalla hamburgare och kollade Troja som gick på TV. Juldagen blev dock av bättre slag, vi firade våran planerade julafton hos pappa då istället. Det sades då på juldagen att denna nya lilla människa kommer nog att bli en mycket stor och mäktig man. För 2000 år sedan var det någon som bestämde när julafton skulle äga rum och nu har han, endast 3 dagar gammal ändrat på det. Ja, detta är en jul vi aldrig kommer att glömma.

En fruktansvärd olycka har vi haft i byn i veckan också. En alldeles för ung människa miste sitt liv, så tragiskt och onödigt. Vila i frid och alla tankar till er runt omkring!

Nä nu ska jag kila, börjar vara dags för middag men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Fångad av en stormvind....

Litteris et artibus
För vetenskap och konst

Nu är jag här och ränner igen. Jag lovar verkligen att jag ska försöka börja skriva mer sällan, så att ni trogna hinner med att läsa innan det har blivit massvis med nya sidor. Med början i morgon. Nu har ni mitt ord, högst ett innlägg i kvartalet.

Idag är det beräknad födsel men den lilla i min mage verkar inte vara någon punktlig bebis och gör sig ingen brådska alls, allt tyder ju på att ett och annat arvsanlag från den lilles pappa har smygit sig in. Så.. vi får väl se när h*n är redo att möta världen ♥ H*n är då så välkommen. Det är ju en liten kusin på väg nu också då Mats bror Jimmy och hans fina Sandra väntar på en liten dom också. Det är ju helt fantastiskt, kan det bli bättre nu!?

Sandra och Jimmy

Idag stannade jag hemma, det har blivit lite jobb, tvätt, städande och en minipromenad med Lok i snöstormen. Hela gården har drivit igen och ser obebodd ut, jag älskar verkligen sådana här väder. När vi kom in så åkte Lok i baljan och har efter det avhårats några kilo. Han tycker med andra ord att dagen började helt okej men urartade sedan och eftermiddagen kändes som en enda stor kränkning. Han ligger nu och kastar sårade blickar från sin handduk vid kaminen men snart kommer husse hem och då blir han glad igen och glömmer allt sammas, fram till imorgon då jag hade tänkt ge mig på hans klor...

Här var han inte gammal, tänkt att han fyller 5 år till sommaren.

Nä nu ska jag fortsätta att pyssla på här hemma men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Sookie och grabbarna

Liberum veto
Ett fritt veto

Gud vad tiden går. Jag hinner knappt med då veckorna byter nummer. I helgen var vi i alla fall på min brors frus 40års fest, det var trevligt med god mat och en massa intressanta människor. Alltid kul att träffa släkt också.

Ingen bejbis ännu, inga tecken på att den skulle börja vara på väg heller. Men det är ju trots allt 2 veckor kvar till beräknad födsel så än kan vi ju få vänta upp till 4-5 veckor, man vet aldrig...

Snön har ju kommit för att stanna verkar det som. Det är ju väldigt lite här dock mot för andra delar av landet. Det är ju lite trist, ska det vara så kan det lika gärna vara ordentligt.

Lok på altanen

Mats fixar en älgstek

 
Fia har lurat oss att börja kolla "True Blood", hon lånade ut de 2 första säsongerna till oss och nu är vi fast. Likt missbrukare stänger vi av världen runt omkring oss varje kväll och kryper upp i soffan för att njuta av denna geniala serie.

Nä, nu ska jag jobba vidare men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

RSS 2.0