Bastu vettu...

Beneficium accipere libertatem est vendere.
Att ta emot en gåva är att sälja sin frihet.

Äntligen fredag får man väl säga. Idag har det varit lite jobb. Klockan är ju inte ens två och jag är hemma för dagen så att det blev en skön och kort arbetsdag. En alldeles utmärkt fredag med andra ord. Ikväll blir det såklart fredagsmys med god middag och Idol. Vi ska även vara hos Jimmy ikväll och göra i ordning allt inför imorrn så det är klart. Jag är himla sugen på att basta så om det bara finns tid så tänkte jag hinna klämma in det också med hårinpackning, ansiktsmask och peeling så att man blir riktigt fräsch till imorgon.

Nä, nu ska jag fortsätta städa men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

Sailor Moon

Benedictus qui venit in nomine Domini.
Välsignad vare han som kommer i Herrens namn

Nu har jag varit iväg med Fia på hemlisen. Hon har klippt sig. KORT! Jag trodde fan att hon skulle banga men hon vad modig och det var tur det för det blev skitsnyggt!

Igår var jag som sagt hos Fia och Micke i princip hela dagen och fick några fina bilder där också.







Jag kom just till kontoret och om ett tag ska jag åka in till stan och träffa Fia och Sandra. Jag har kommit på vad jag ska vara nu. Sailor Moon får det bli. Eller något i den stilen i alla fall. Jag är ju inte speciellt blond. Men Sailor Moon efter en makeover då! Jag såg en sminkning på Fokis blogg och fick idén därifrån.

Nä, nu ska jag lägga in lite fakturor på betalning men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out


Hemlis

Bene qui latuit bebe vixit
Den som väl dolt sig har levt väl

¡Buenas noches! mis amigos! Denna dag har varit maxad av sysselsättning. Dagen har spenderats hos Fia. Jag har fått träna magmsuklerna ordentligt eftersom att Micke var hemma och när dom där två sätter igång så kan inte den bittraste hålla sig för skratt. När jag kom hem så har jag provat ut kläder och planerat inköp för morgondagen. Inför halloween alltså.

Imorrn blir det jobb och stan med Fia och Sandra. På morgonen ska jag och Fia också iväg på hem hemlig grej. Jag berättar imorrn. och sedan så börjar det väl vara dags att fixa hemma hos Jimmy inför lördagen.

Nä, nu ska jag se lite tv och gå å lägga mig, ska upp tidigt imorrn men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

My precious

Bellum omnium contra omnes
Allas krig mot alla

Idag har jag varit slöare än en skål långfil. Trött, hängig och allmänt sliten. I morse var jag in till stan och vaxade mig. Sedan åkte jag ut till kontoret en sväng där jag tog hand om det nödvändigaste och sedan åkte jag hem och har legat på soffan tills nu. Undra om det är lördagsnatten som jag fortfarande sotar för. Sandra var förbi här lite tidigare och det är väl den enda mänskliga kontakt jag haft idag. Jag har pratat med Fia i telefon och det får väl räknas som socialisering det med. Hon och Sandra skulle ränna på stan på torsdag och undrade om jag hade lust att följa med. Det lät trevligt, så får det nog bli. Det var längesedan jag gick på stan och för att inte tala om hur längesedan jag gjorde det med Fia.

Imorrn blir det då bara jobb som vanligt. Jessica och Markus kanske skulle titta ut framåt kvällskvisten men annars inget spektakulärt alls. Mats har varit hemma och jobbat ända sedan innan semestern så jag har på känn att han snart kommer att vara puts veck. Men det ska nog gå bra. Jag har ju Lok och han är, trots att han är en hund ett alldeles förträffligt sällskap.

Mattes precious. Så excited över sina julklappar.



Nä, nu ska jag gå och se över middagsmöjligheterna men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out


Årets största

Bellaque matribus detestata.
Det av mödrar avskydda kriget.

Usch... Jag undrar om jag får köra ännu? Lördagen blev blöt, rentav dyngsur. Det började med middag hos pappa sedan gick vi ner till Jimmy vid 22.30 och sedan in till stan. Där blev det Allstar, Cleo och Allstar igen. Vi hade en mycket trevlig kväll och träffade en massa roliga vänner. Jag ser inte fram emot årets största fest nästa helg men man har ju fem dagar att hinna återhämta sig på.

Oskar, Simon och Jimmy

Jag och Madde på Allstar

Madde&Jag

Nu sitter jag på kontoret och vi har precis ätit lunch på Örnvik. Jag tror att jag snart börjar åka hemåt. Undra vad Fian har för sig. Vi har planerat att ses i flera, flera dagar men har som aldrig riktigt fått det att funka. Ny vecka nya försök. Ikväll skulle Jessica och Markus ut till Mörön. Jag tänkte följa och titta på mopsar men ikväll orkar jag f*n inte göra något alls! Jag ska tvätta och städa när jag kommer hem. Sedan tänker jag långtidsparkera på soffan. Det är säkert en massa bra skräptv att ligga och slötitta på. Snart kommer väl "Johan Falkfilmerna" ut också, dom sista två. F*n vad nice det hade varit om det var idag. 4/11 tyckte jag Fia sa. Det lät länge, kanske hörde fel.

 

Nä, nu ska jag fortsätta jobba men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

 

Over and out

 


Röd peruk

Bella gerant alii, tu, felix Austria, nube
Andra må föra krig, du, lyckliga Österrike, gift dig.

God morgon alla ni vackra människor. Jag hoppas att ni får vara lediga idag och njuta av eran lördag. Det har då jag det stora privilegiumet att få vara. Jag har ägnat min morgon åt att damsuga, skura, tvätta och baka bröd. Det är så skönt att få det gjort så slipper man tänka på det sen under helgen. Om en stund slutar Sandra jobba och då kommer hon och plockar upp mig och Lok för att åka till offroadtävlingen i Svartsjön, med endast en liten avstickare på Bolaget. Ikväll blir det att berusa sig en smula i goda vänners sällskap. I familjs sällskap dessutom. Först middag hos pappa med min farmor "farfar" och farbror sedan minglar vi ner till Jimmy och så bär det av in mot stan med honom, Anton och en till kille som jag har fölagt namnet så. Jag hittar det säkert snart men det kan göra detsamma. Emmelie och Olle skulle nog också följa med. Vi hade tänkt gå på cleo eftersom att några är under 23. Han "SvenneBanankillen" skulle visst dit sa Jimmy. Jag har krusat Theresa lite att följa med, så vi får väl se om det har gjort någon verkan.

 

Jag kom för någon dag sedan att tänka på att min mamma påminner ruskigt mycket om Christine i "New advenures of old Christine" Det är nästan snarlikt ibland. I utseendet finns väl inte ett spår av likhet men till sättet alltså till sättet.. Det är en av mina favoritserier och ibland känns det som att jag sitter och skrattar åt mamma. Jag tvingade henne att se serien och efter den var slut ringde hon och kunde till viss del medge att likheter fanns det ju.
   
Bilder från google.se

Till veckan börjar det som vara panik att hitta någon passande utsyrsel... Förra året blev det panik och ihopplock hemifrån. Jag hittade en röd peruk som fick mig att tänka på Julia Roberts så det fick bli henne i "Pretty Woman" Detta året tänkte jag ju ligga steget före men som sagt.....


Nä, nu ska jag leta fram koppel till hunden och kläder till mig själv. Sandra borde vara här vilken sekund som helst men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

 


Vapendragare

Beatus ille qui procul negotiis
Lycklig den fjärran från offentlighet

Nu har jag fått hem min slagna hjälte. Dom var lite mör men humöret var ändå på topp när dom kom utvinglande från planet. Ikväll ska min älskade make bjuda mig på romantisk middag på panelen. Det ska verkligen bli supermysigt, det var så längesedan vi var där också. Sedan blir det att åka hem till soffan och mysa tror jag. I morgon blir det middag hos pappa och eventuellt utgång efter det. Men dom här partyprissarna kanske har fått vad dom tål. Det får morgondagen utvisa.

 

Jag har bakat bröd också. En riktigt nyttig variant. Det heter till och med hälsobröd och det innehåller då allt från den där nyttiga hyllan i butiken som man bara kan hitta. Supergott med avokado på. (Jessicas specialare som jag kallar det)

   
Det ska bli otroligt kul att åka med Sandra på offroadtävlingen i morgon. Lilla Lok ska också få följa med och grisa ner sig ordenligt i leran så att han någon gång blir nog skitig för att baxa in i duschen. Jag hade allvarliga planer på det i tisdags efter att han lekt med min kusins hund i sandtaget på Arcus men han hade som gått till sig när vi kom hem så jag sköt det på framtiden.

F*n va kul det ska bli med denna efterlängtade halloween. Bara en vecka kvar nu. Inte för att jag är redo på något sätt eller vis. Jag som tjatat på alla att dom är så sega och att dom måste fixa något att ha på sig. Nu är ju det gjort men nu är det ju jag som står här och har inte en aning om vad jag ska föreställa på den stora dagen D! Jag fixar det till veckan. Allt i sista sekunden som vanligt. Det blir bäst så. Min käre vän och vapendragare Cilla ska också komma till Jimmy på halloween. Vi ses alldeles för sällan nu för tiden tyvärr. Men det ska det snart bli ändring på, det känner ja på mig. Och att Fia och Micke skulle komma det var jag inte alls beredd på men blev naturligtvis otroligt glad över det. Gud så j*vla kul att festa med Fia igen. Det var inte igår.

Lilla Lok, lycklig över sin boll och den lilla snön som nu kommit.


Nä, nu ska jag ringa Fia och höra vad hon har för sig men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

Over and out


Jäkla stockholmare

Beati possidentes
De lyckliga ägande.(Euripides)

Jag pratade just med min farmor i telefonen.

-Farmor: Jag såg just på ett matlagningsprogram på tv. Dom skulle göra palt. Då skulle dom sätta i något slags fläsk och sedan skulle ha börja ha nån ost in i palten. Jäkla äckelfisar dom där stockholmarna, dom förstår sig inte på.

Nä, nu ska jag åka till Luleå men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out


Lite blötare än en blöt normal

Ave Maria
Var hälsad, Maria (Ängeln Gabriel till Maria)

Äntligen fredag och idag kommer Mats hem igen. I onsdags sov jag och Lok hos mamma i Luleå men igår sov vi för oss själva här hemma i vårat mysiga lilla hem. Men nog är jag lite fånig. Jag lät det  lysa i badrummet hela natten (bara för säkerhetsskull) Mörker har aldrig vart min starka sida och när Mats är borta så blir det plötsligt så mycket mörkare överallt. Men det gick bra. Universums vålnader lät oss sova i godan ro.

Jag ska och hämta upp killarna på Kallax 13.40 och innan det ska jag förbi kontoret och ranta i lite affärer med Jessica. Jag har spenderat min morgon med att försöka få liv i de för närvarande Göteborgsbelägna grabbarna. Deras torsdagkväll blev tydligen både blöt och väldigt sen, så jag har sett till att en taxi hämat dom på hotellet i god tid och 35 innan taxin skulle komma och efter en timmes ringande utan framgång så svarade en sömndrucken Jimmy och han lät inte alls speciellt sugen på att åka någonstans om en halvtimme men lovade tillslut att han skulle sätta fötterna i golvet. Jag ringde för säkerhetsskull 10 min innan den avtalade taxitiden och kollade av läget. Mats och Bogge hade tagit sig till receptionen för lite juice och vattenmelon men Jimmy stod ute i regnet och skakade. Jajja nu vet jag att dom är på väg i alla fall.

Träningen med Jessica igår gick bra. Mindre bra kändes det när jag vaknade i morse. Jag har ont i muskler som jag innan idag inte hade en aning om att jag hade och att gå är varken skönt eller vackert. Jag visste väl det här. Träning har aldrig fört någon gott med sig. Att det blir en nästa gång är jag rätt säker på om jag nu känner Jessica rätt. Och det är ju faktiskt ganska skönt när man känner att det verkligen har tagit.
När jag kom hem igår så kom Sandra och Erik förbi och blev här någon timme, tills Erik höll på trilla av pinnen av hunger.

Nä, nu ska jag torka håret och göra mig redo för att åka mot Lule men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

Helvetesfärden

Ave crux spec unica
Var hälsat kors, mitt enda hopp.

Nu är det onsdag, halvlek alltså. Ikväll ska jag skjutsa Mats, Jimmy och Bogge till Kallax, dom ska iväg till Göteborg och göra affärer. Själv ska jag stanna hemma med våra djur och våran enorma tvätthög. Jag tycker det här börjar klinga dåligt. Det är ju jag som ska åka land och rike runt medan Mats sitter hemma i Boden och skruvar i någon gammal motor. Att ta flytta honom till Luleå gjorde honom nog lite mer Världsvan än jag hade räknat med hahah, nä skojja bara...

 

På lördag är det en offroadtävling som Jimmy och Mats ska köra. Erik skulle också följa med så jag och Sandra tar nog med oss Lok och åker dit vid lunchtid lagom till dom har börjar få hamburgarna grillade och klara. Kanske följer vid med och åker en sväng också om man kan hoppa av helvetesfärden efter ett tag.

 

På lördagkväll blir det nog middag hos pappa, min farbror är ju uppe över helgen. Jag funderar på att åka ner till Stockholm någon helg och hälsa på Mini. Jag kom på att jag nog inte har vart där sedan jag var där och gjorde jobb där nere och det var f*n inte igår. Men det får bli när det blir. Det kommer en tid för allt men jag har då semesterdagar kvar att ta ut och något säger mig att ska jag ha någon sememster så är det nog en god idé att ha det inom den närmaste framtiden.

 

Nä, nu är det dags för lunch men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

 

Over and out

 


Så j*vla bra!

Ave Caesar,morituri te salutant
Hell dig Caesar, de åt döden vigda hälsa dig. (Gladiatorernas hälsning när de tågade in på arenan)

Nu har veckan rullat igång igen. Helgen har vi spenderat i Övik. Det var supermysigt och en massa god mat som vanligt. Det blev en stadsrunda p lördagen och Gina har nyöppnat där i deras galleria. Det var dock mest en plåga att gå runt där inne och se allt fint. (helt andra saker än i Luleå) och vara förmögen i klass med en kyrkråtta. Det var lite tufft men det som inte dödar, det härdar.

Igår var Jessica och Markus och hälsade på. Erik och Sandra tittade också förbi på lite fika. Idag ska jag träffa min kusin. Gud vad spännande det ska bli. Jag har ju som sagt aldrig träffat henne förut. Jag visste inte ens att hon fanns, men idag ska vi ses.

På torsdag kommer min farbror som bor i Stockholm upp på besök. Han stannar till på söndag och jag hoppas att det blir att hitta på en massa roliga grejer med honom. Vi hade tänkt gå ut och öla lite i Luleå på fredag men nu har han varit sjuk så om han kunde förtära alkohol eller ej är väl osett. Rolig kommer helgen garanterat ändå att bli. Det blir säkert middag hos pappa någon av dagarna. Så brukar det i alla fall vara.

Imorrn ska jag träna med Jessica, jag känner mig lite orolig. Träning har aldrig fört något gott med sig. Man blir bara skadad eller sjuk men nu har jag ju lovat och det blir nog kul. När man är två blir ju allt genast roligare.

Vi har fått låna "Johan Falkfilmerna" av Sandra och Erik. Dom var så j*vla bra. Som Beck, Wallander mf fast mycket råare. Dom rekomenderar jag alla att se. Det är 6 filmer i denna "serie" Vi har fått låna dom 4 som har kommit ut och har en kvar att se. Ojojoj vad jag längar till dom andra två kommer ut. 
     
Bilder från Google

Nä, nu ska jag åka och handla lite märkpennor, miniräknare och dylikt till kontoret men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out


Smink

Aut vincere, aut mori
Segra eller dö.

Idag är det fredag skulle man kunna säga. Vi ska nämligen vara lediga i morgon. Nu sitter jag på kontoret här i min ensamhet och väntar på att mamma ska ringa. Vi ska nämligen ses för en tidig lunch. Sedan en sväng på stan och köpa lite smink. Efter det ska jag åka ut till Toby och lämna av lite grejer och om jag bara hinner ska jag till Jessica efter det eftersom att jag bangade det igår. Jag har inte ringt min kusin heller som jag skulle men det får nog bli nästa vecka. Typiskt, jag hatar när saker jag har planerat inte blir av...

 

Nä, nu hade jag absolut inget mer att komma med men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

Over and out


Tvslav

Aut Caesar, aut nihil
Antingen Caesar eller inget.

Nu är jag äntligen klar med avstämningen av september. Gud så skönt och allt stämde precis som det skulle. Jag blir lika lycklig varje gång det gör det och man slipper börja gräva och leta vart det felar. Jag har även fått på vinterdäck på bilen idag så nu ska jag nog klara vinterkörningen också.

 

Ikväll skulle det bli bastu med Erik och Sandra. Vi får se om vi hinner. Dom skulle fram och tillbaka till haparanda nu först så vi får väl se vad klockan har hunnit bli när dom är tillbaka på hemmaplan igen. Och ikväll är det ju Desperate Housewives. Lycka!


och i morgon Grey´s anatomy.

Jag är en riktig tvslav! och det känns så fint när hösten är här och alla livsviktiga serier börjar sändas igen. Det börjar på tal om serier vara hög tid för ett nytt GGavsnitt med för det krävs även Fia för att allt ska vara som det ska och henne har jag inte sett röken av på länge. Jaja det ordnar sig.

Nä, nu ska jag gå ut med hunden men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out


Min make kan vara en robot

Aurora Musis amica.
Gryningen är musernas vän. (Morgonstund har guld i mund.)

Måndag och ny vecka. Har kommit till kontoret för ett tag sedan. Jag har börjat undra om Mats har tecknat någon hemlig livförsäkring på mig som han knallar och betalar in på när han vägrar att byta till vinterdäck på min bil. Det skjuts bara på framtiden hela tiden.

Helgen har varit mycket bra. Fredag blev det fredagsmys som vanligt. Fredag har blivit min nya favoritdag. En god middag och sedan Idol med min fina make. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har träffat honom och fått han till min egen. Jag börjar misstänka att Mats är en robot som något litet team med karlar har konstruerat ihop som den perfekta mannen och skickat ut i allmänheten för att testa om kvinnor någonsin blir nöjda. Och då kan jag säga er att HAHA Jag är supernöjd.

På lördagen så blev vi bjuden på middag hos Erik och Sandra. Där fick vi en ny rätt som jag aldrig någonsin har smakat förut och det var supergott. Sedan åkte vi hem till oss och tog en drink. Jimmy och Madde kom också förbi. Vi hade tänkt basta men har skjutit på det till någon kväll i veckan istället.

På onsdag ska jag nog följa med Jessica till Mörön och titta på mopsar. Om jag nu får vara ledig vill säga. och på torsdag så ska jag nog träffa Jessica då med. I veckan ska jag även träffa min kusin som jag aldrig har träffat förut. Jag var helt omedveten om hennes existens till alldeles nyligen. Så det ska som ni förstår bli väldigt spännande.

Nä, nu ska jag se om det finns något ätbart här på kontoret men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out



UA

Aurea mediocritas
Den gyllene medelvägen.

Nä är vi tillbaka från lunchen. Det blev traditionsenligt på Örnvik. Dom har alltid riktigt bra mat på fredagar så det var smaskigt som tusan. Nu ska vi fakturera lite och sedan tror jag att det börjar vara dags att göra helg. Jag måste bara åka förbi och handla lite mat inför helgen och sedan är det raka vägen hem till byn.

 

Igår följde jag med Fia till bvc. Där vägdes och mättes lilla Sebastian. Allt såg bra ut och han utvecklades allt enligt regelboken sa barnmorskan. Så den besiktningen blev alltså UA. Lilla killen, klart han är perfekt. Han är den sötaste lilla kille som finns.

 

Nä, nu är det dags att ta tag i arbetet men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

Over and out

 


Projekt

Audux omina perpeti
Tapperhet utstår allt 

Hej hopp. Äntligen fredag. Sitter på kontoret med bröderna Stenman. Ikväll blir det mysmiddag med min fina man. Imorrn blir det pyssel på gården. Jag funderar på att åka på 30årsfest i Luleå imorrn men har inte riktigt bestämt hur jag ska göra. Vi ska även köpa lite byggmaterial imorrn. Jag ska vara konstnärlig. Jag lägger in en bild på mitt projekt när det är färdigställt.


Lille Jonny kom in i köket där hans mamma stod och lagade middag.

Hans födelsedag var i dagarna och han tyckte att det var ett bra tillfälle att tala om vad han önskade sig.

 
"Mamma, jag vill ha en cykel när jag fyller år."

 
Lille Jonny var lite av en bråkstake . Han hade varit i bråk både hemma och i skolan.                                                                                 
Mamman frågade om Jonny trodde att han förtjänade några presenter.

Självklart tyckte Jonny det.

Jonnys mamma som var en kristen kvinna tyckte att han skulle se över
sitt beteende det senaste året och sen skriva ett brev till gud och
förklara varför han tyckte att han förtjänade en cykel.

Jonny sprang upp för trapporna till sitt rum och satte sig för att skriva ett brev till gud...

 
Brev 1:

Käre Gud.

Jag har varit en väldigt snäll pojke detta året och skulle vilja ha en cykel när jag fyller år. En röd.

Din vän Jonny.

 

Jonny visste att han inte varit ärlig, han hade ju inte varit riktigt snäll det senaste året. Så han knycklade ihop brevet och började på Ett nytt...

 
Brev 2:

Kära Gud,

Detta är din vän Jonny. Jag har varit ganska snäll i år och skulle Vilja ha en röd cykel i present när jag fyller år Tack på förhand

Jonny

 
Jonny visste att han fortfarande inte var ärlig så han rev sönder brevet och började om igen...
 

Brev 3:

Kära Gud,

Jag har varit en hyfsad pojke i år och jag vill verkligen ha en röd cykel på min födelsedag.

Din vän Jonny

 
Jonny visste att han inte skulle kunna skicka detta brevet heller till Gud. Jonny kände sig väldigt upprörd.                                                          
Han gick tillbaka ner i köket och sa till sin mamma att han skulle gå till kyrkan.                                                                                            
Jonnys mamma trodde att hennes plan hade fungerat för Jonny såg väldigt ledsen ut...

 
"Kom hem innan middagen bara" sa mamman.

 
Jonny gick ner för vägen till kyrkan och väl där gick han fram till altaret. Han såg sig omkring för att se om någon var där som kunde se honom.

Han lyfte upp en staty av heliga Maria, lät den snabbt glida ner innanför jackan och sprang sen ut ur kyrkan.

Han sprang hela vägen hem och väl hemma så sprang han genast upp på sitt rum där han skrev ett nytt brev till Gud...
 

Brev 4:

JAG HAR DIN MAMMA.

OM DU VILL SE HENNE IGEN SÅ GE MIG DEN SATANS CYKELN!

HÄLSNINGAR...


DU VET VEM!!!!!




Nä, nu är det dags för lunch men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

Grottkvinna

Audiatur et altera pars
Den andra parten bör också höras.

Regn regn och rusk. Jag hörde att det skulle övergå i snö senare under dagen. det blir ju kul med sommardäck. Inte för att jag är något proffs men är det inte lite tidigt för snö redan? Jag är som inte riktigt mogen ännu. Men det är väl bara att hänga med i svängen som vanligt. Vad kan lilla jag göra om nu moder natur har bestämt sig för att det är dags för snö? Picasso tittade ut i dörrspringan och vände tillbaka till sängen. Lok försökte vända tillbaka han också men han var jag ju tvungen att tvinga ut eftersom att jag inte har satt någon kelpiekisslåda i bruk och har inga planer på det heller för den delen.

Idag blir det nog Gossip Girl med Fia. Dom skulle åka till IKEA idag men hade second thoughts på grund av vädret. Man vet ju aldrig hur detta kommer att sluta. Storm och spöregn som ska förvandlas till snöstorm. Det känns helt klart som en innedag.

Nu sitter jag på komtoret och bläddrar i lite papper. Det börjar vara hög tid att stämma av september. Det får nog dock vänta tills i morgon så att jag säkert får med allt. Chefen har vart borta halva förra veckan och tills i dag och jag misstänker att han har sin beskärda del av september liggandes i hans hög.

Nu börjar halloween närma sig. F*n va kul det ska blir. Jag har bestämt att jag ska vara grottmännsika i alla fall.
Något i den här stilen tänkte jag.

Ekson 

Nä, nu ska jag jobba vidare men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

Grodan

Audentes fortuna iuvat.
Lyckan hjälper de djärva. (Lyckan står den djärve bi


En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman:
- Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte här ifrån förens jag fått vad jag vill ha!
Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund men sa sedan:
- Okej då, välj ut en av mina flickor.
- Har någon av dem någon sjukdom?
- Naturligtvis inte! sa Bordellmamman.
Men pojken påpekade:
- Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!
Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade:
- Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?
Han svarade, om än lite motvilligt:
- Jo, ikväll när jag kommer hem skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så kommer jag att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem kommer han spänna på morsan, och i morgon ligger hon som vanligt med brevbäraren. Och det e DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!

 


Äcklig gubbe

At vindicta bonum vita iucundius ipsa.
Men hämnden är ljuvare än livet självt.

Nu har veckan kommit igång igen. Igår var jag, Jessica och baby Wille till Piteå och hälsade på Cilla i hennes nya lägenhet. Det var verkligen superfint. Mitt i ett villaområde låg det några huslängor med lägenheter. Alla med egen ingång och uteplats mm... Det blev kinamat, tv och en massa surrande. Vi blev där till 22.00 tiden.

Nu sitter jag på kontoret och hade snart tänkt vända hem till byn igen. Det finns en massa att ta tag i där så som tvätt, målning, städning, hundning...........

Jag och Mats hamnade i en löshårsdiskussion för någon kväll sedan.

Mats:
Men alltså, när man gör hårförlängning, är det riktigt hår dom använder då?
Jag: Ibland
Mats: Men man vet ju inte vart det kommer ifrån
Jag: Ja men vaddå då? Det är ju bara hår
Mats: Men det kan ju vara någon äcklig gubbe som har haft det


Nä, nu ska jag jobba bort någon driva innan jag är redo för hemfärd men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

Over and out


IKEA

Arte et marte
Med fredlig id och krigisk bragd.

Idag är det ta mig f*n fredag. Jag sitter på kontoret och tar igen det jag missade igår när jag var och roade mig på IKEA. Det blev att Sandra följde med istället för Toby. Vi hade en riktigt trevlig dag och nu har jag även fått mig ett par uggs. Fake i och för sig men still. De hittade jag på Skopunkten för 249:- och blev riktigt nöjd över dom.


Ikväll ska pappa komma och äta middag. Annars blir det nog bara soffläge. I morrn ska jag på bröllop och hur sedan kvällen kommer att se ut det är det än så länge igen som vet.


Nä, nu ska jag jobba vidare men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

Over and out

 


RSS 2.0