Ett minne blott

Ignorantia juris nocet
Okunnighet om lagen skadar, d.v.s. det är inte förmildrande att inte känna till lagen


Då var denna helgen ett minne blott. Den har varit helt fantastisk som vanligt. I fredags så var det vin, ost och kexkväll hos Jimmy och Sandra. Erik, Sandra, vi och pappa var det som var där. Vi spelade spel, surrade och hade en mycket trevlig kväll.
Bilder tagna av Sandra

Igår så var det en riktig hemmadag. Erik och Sandra kom hit och fikade. Det gjorde även våra före detta grannar från Boden. Putte, Therese och deras lilla baby Alvin 6 veckor. Det var så kul när vi pratade om det idag. Han var så liten sa jag. "Jaha hur gammal?" var det var det någon som frågade. 6 veckor bara! VA, säger Mats. Jag trodde han var 6 månader!!! Öh... Sebbe är 6 månader. Du märkte ingen skillnad där!? Nja...
Senare under lördagen så blev vi bjudna på middag hos Jessica och markus. Där blev det middag, några öl och en allmänt trevlig umgåsafton.

Idag har jag bekantat mig med boken "Naturkunskap B"  Kursen börjar i morgon så nu är jag väl förberedd. Vi har nyss avnjutit en flottmiddag på Statoil Persön och nu ska vi goa ihop oss i soffan och kolla film.

 

Jag fick en present av min fina pappa idag. En portabel hårddisk, helt perfekt! Tusen tack!

Iomega Extern Hårddisk 500GB
Elgiganten

Nä nu ska jag söka reda på min make men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


Hot Rod Heart

Id certum est quod certum reddi potest
Det är säkert som kan göras säkert


Då var man hemma i byn igen då. Förmiddagen på kontoret sedan lunch på exotic och shoppingtur med Sandra och Sandra. Sedan lite mathandlig och så hem till byn. Nu ska jag passa på att duscha och vila lite innan Mats kommer hem och det är dags att åka till Jimmy. Sandra och Erik hade visst storhandlat på bolaget, Jimmy och Mats skulle åka och fixa det på vägen hem också. Jag har varit och köpt lite ostar till ikväll också. Vi har även bjudit ner min pappa och Fia och Eriks mamma på ett glas. Risken att dom kommer är väl inte speciellt stor men vem vet, det hade vart trevligt.

 

I morgon vette fåglarna var som händer, något mysigt i alla fall. Jag önskar nästan att hela helgen fortsätter i kylans tecken så vi bara får ligga hemma och mysa med varandra. Men en skoterdag hade ju helt j*vla klart varit fantastiskt det också.

Jag sitter just och lyssnar på John Fogertys - Hot Rod Heart, vilken underbar låt det är!

 

Nä nu ska jag ta tag i det ovannämnda men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


Ursäkta minen

Ibidem
På samma plats


Det blev ingen sovmorgon idag, råkade vakna när Mats åkte och då gick det inte att somna om igen. Jag ska börja lite senare så att jag kan lämna hunden hemma. i regel så brukar jag ha med mig honom på kontoret men nu när vi misstänker att han kan ha haft skabb så har vi honom i karantän här hemma. Jag ska ju träffa Sandra och äta lunch på baan thai och sedan så ska vi dra ett litet shoppingstråk. Jag åker om en timme eller något i den stilen, då hinner jag förbi på kontoret och göra helg där innan.

Igår blev det middag på statoil med Mats Jimmy och Anton. Jag undrar hur många gånger vi äter där i genomsnitt under en månad. Det är faktiskt ganska ofta men det är ju så himla enkelt att bara åka dit och beställa istället för att ställa sig och kocka ihop något.

Jag hittade en bild på mig där jag hade kvar mitt långa hår! F*n vad jag ångrar att jag lät lockarna falla. Men jaja det är snart två år sedan och håret börjar verkligen att göra come back nu. Men än lär det väl dröja innan jag ser ut så här igen.

Nä nu ska jag hoppa i duschen men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

Denna dagen, inte ett liv

I tego Arcana Dei
Jag håller guds hemligheter/mysterier


"Denna dagen, inte ett liv. Inte så mycket som en fiskstjärt" Minns ni vem som sa så? Jo, det var alles vår käre farbror Melker.

 

Idag har jag lunchat med Mats, Sandra och Jimmy på panelen. Sedan åkte jag ut till Bälinge och hälsade på min kusin och hennes sambo. Dom hade ett riktigt mysigt hus där alldeles vid vattnet.

Igår så var vi lediga och hemma. Vid tvåtiden kom Sandra och Erik hit. Då fikade vi och kollade lite film. Sedan mot kvällskvisten så gjorde vi oss en sen middag och så blev det ännu en film. Vid elvatiden åkte dom hem och då blev det inte så mycket mer än sängen.

I morgon ska jag träffa Sandra (B2) på stan för lunch och lite shopping. På kvällen ska vi dricka vin och käka ost och kex hos Jimmy. Erik och Sandra skulle komma även dom. Trevlig tradition det här med fredagkvällarna. Byn samlar ihop sig, umgås och har trevligt!

Annars har jag inte en aning om vad som händer i helgen, men det blir nog inte något särskilt skulle jag tro. Lite hemmamys och kanske storheden någon dag. Dit var vi ju så stort på väg hela förra helgen men det blev aldrig av så kanske bättre lycka denna gång.

Nä nu ska jag släppa in den dörrkrafsande hunden men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Tänker du på samma sak som jag B1? Jag tror det B2!

Horror vacui
Skräck för tomrummet


Det blev inte att åka till Piteå idag. Vad skulle man då ha hittat på? Det är då kallare än någonsin idag. Mats pappa ringde kring 07.00 innan han åkte till Stockholm och meddelade att det var -38 grader hemma hos honom. Fy f*n säger jag bara, när ska detta få ett slut?

 

På måndag börjar jag med "Naturkunskap B" Det är en distanskurs som är helt nätbaserad och ska ta 10 veckor så det ska jag nog klara av. Det kommer kännas skönt att ha det i bagaget sen när det är färdigt och ska jag aldrig använda det till något så har jag i alla fall skaffat mig mer kunskap än jag hade innan och sådand ska man aldrig tacka nej till. Undra om man skulle passa på att läsa matte C nu när man ändå håller på.

 

Jessica ville gå på stan idag, men jag vet inte det är lite väl kallt för min smak att göra något alls men vi får väl se. Kanske om jag får låna Mats bil som har dieselvärmare, då spelar det ju ingen roll. Min bil med trasiga glödstift ska då garanterat få stanna hemma och vara ledig idag. Jag hoppas verkligen att det blir mildare snart, ska ju träffa... Nu ska vi klargöra en sak här. Internt så kallar vi Eriks Sandra för B1 och Jimmys Sandra för B2, jag tror att det är lika bra att vi sätter det systemet i bruk även här för att undvika missförstånd. Jag ska alltså träffa B2 på stan i morgon. I morgon ska Mats Suddesjaur, så då har jag inget annat väl än att lita på att min gröna böna kan ta mig dit jag vill.

B2 och Mini på nyårsafton

Nä nu ska jag krypa ihop framför kaminen med min make men men ta re lungt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out


Hålla andan

Horribile dictu
Hemskt att säga


Jag har just sett klart "L WORD" och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga så jag låter det helt enkelt vara osagt.


Idag då... Jag gjorde min dagliga tur till kontoret på morgonkvisten och stannade där bland alla papper till lunch, hem snabbt för att rasta hund och sånt sedan åkte jag över till Fia och Micke en sväng. När jag kom hem så fick jag en invitation till Sandra och Erik, där stannade jag tills Mats var tillbaka från Skellefteå och det var dags för middag. Efter vi käkat så åkte Mats och Jimmy till Jimmy och fortsatte med det berömda turbobygget, jag för min del ramlade ner i soffan och har inte tagit mig upp förens nu.

I morgon ska jag eventuellt till Piteå en sväng, annars vet jag inte. Jobb så klart men.. ja vi får väl se. Av väderleksrapporten att dömma så ska vi inte hålla andan i väntan på något ljummet väder i alla fall. På torsdag ville visst Sandra (Jimmys) ses på stan för en fika och lite shopping. Jag hade även planer på att hälsa på min kusin på torsdag men det finns nog tid för allt.

Helgen ligger fortfarande ren och fin utan planer. Kanske tar jag och Sandra oss i kragen och går ut för en drink på lördag, vem vet.

Nä nu är det duschen och sängen men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

 


Samma allt

Horas non numero nisi serenas
Timmarna räknar jag inte förutom de klara


Då var en ny vecka här, välkommen! Dagen idag har hittills bestått av ett morgonmöte, lunch och lite småfix på kontoret. Nu är jag hemma igen. Det är skönt att börja dagarna i tid, nu är ju klockan fortfarande bara vid lunchtid och jag har gjort bort alla måsten. Det hade ju varit ett ypperligt tillfälle att ta med hunden ut på en skidtur men jag ger än en gång vika för den envisa kylan. Jag tror jag ska tvätta en maskin och söka lite grejer på nätet som jag behöver.

 

En kylig dag som denna så längtar man bara till sommaren, jag längtar idag tillbaka till min och Mats♥ semester på Öland. Jag skulle gärna återvända till exakt samma spa, samma rum, samma resturanger samma allt. Men nästa gång får det nog bli Gotland. Där har jag aldrig varit.
Öland sommaren 2008

Nä nu ska jag kila men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


On the road

Honoris causa
För hederns skull


Nåja, vad är väl en helg i Ängesbyn, den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles... alldeles underbar! Helgen har varit alla tiders och får full pott av mig. Fredagen bestod av tacosmiddag här med Jimmy och Sandra. Sedan kom Erik och Sandra, Bebben och hans tjej också hit. Då blev det spel och diverse drinkar. På lördagen blev vi bjuden på middag hos Jimmy och Sandra. Fläskfilé, pepparsås, potatisklyftor mm, sååååååå j*vla gott! Sedan var planen att jag och Sandra skulle gå ut på det nya stället i Boden men efter middagen och ett vinglas så var medvetslkösheten nära så vi sköt det på framtiden, hastade till statoil precis innan stängning och bunkrade upp med en massa godis och cola. Sedan åkte vi alla fyra hit och kollade film. Mats och Jimmys kusin Tommy, hans tjej och dotter var också med på middagen förresten, Tommy hjälper Jimmy med turbobygget i helgen.

Gud vad jag längtar till våran roadtrip ner till huvudstaden. Nedräkninger har börjat. Jag, Cilla och Strande on the road! ♥Nä nu ska jag fixa lite lunch sedan vill jag hitta på något kul! men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out


Springa på krogen och mingla

Honores mutant mores
Ärorna förändrar sederna


Sådär då var middagen klar, jag har just öppnat en iskall Bacardi Breezer. Nu är det bara att invänta Jimmy och Sandra. Det blir lite middag, några driknar, spela spel och surra här ikväll. Trevligt, nog tror jag att det är åldern som har börjat ta ut sin rätt när man hellre sitter hemma och degar än att springa på krogen och mingla. Jaja jag kanske återgår till mitt normala jag snart. Förresten, är det inte åldern så är det lathet. Nu när vi har valt att bosätta oss ute på vischan så blev det ju genast mycket besvärligare att åka på krogen. Det ska fixas och trixas med skjuts och går inte det så blir det taxi och det kostar ju en halv förmögenhet hit ut.

I morgon ska Mats och Jimmys kusin komma till byn och hjälpa Jimmy att monterna turbon i skotern. Vi kommer väl förhudligen att hänga där en del vi också, annars vet jag inte. Det blir väl skoter om det inte är allt för kallt.

Min kusin fick på tal om brödrostar barn för ett tag sedan så henne måste jag åka och hälsa på. En liten kille blev det. Frans/Frasse skulle han visst heta.

Nä nu kom Sandra och Jimmy, ska kila. Men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Liten olycka på hemlig adress

Honor est praemium virtutis
Äran är dydgens belöning


Nu är det fredag och man har fått in en fot i helgen, härligt! Än så länge så sitter jag hemma. Jag ska leta fram lite kläder och åka till kontoret nu. Jimmy och Bogge skulle ha ett möte där på förmiddagen så det kändes inte som att det var någon idé att åka dit tidigare. På måndag har vi dock möte allihopa, det är första gången jag ska sitta med. Men nu är det dags för innehållet i detta möte kommer att drabba även mig i allra högsta grad.

Helgplanerna är fortfarande lite oklara, Mats vill bara köra skoter men vädergudarna verkar inte ha tänkt göra det lätt för honom. Kylan kan man väl till viss grad klä sig emot men blir det ner mot -30 så är det inte så kul att fara fram på en skoter, hur mycket kläder man än har försett sig med. Planerna med Jimmy och Sandra är väl också fortfarande rätt oklara. Kanske blir det utgång, kanske blir det bara ett resturangbesök, kanske blir det ett vinglas hemma i soffan, kanske blir det inget alls. 

Jag hittade på tal om Jimmy en märklig bild på honom i mitt lilla arkiv. Det är från sommaren 2008 efter en liten olycka på hemlig adress

Nä, nu ska jag påbörja avresan mot Luleå och kontoret men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out 


Bedårande

Homo sum, nil humani a me alienum puto
Jag är människa, intet mänskligt är mig främmande


Nu är vi tillbaka på kontoret, mätta och glada. Bogge stormade just in med lite fikabröd, vi hade en del företagsrelaterade saker att fira. Skönhetsbehandlingen i stan gick bra. Jag tycker väl inte att jag blev just nå vackrare men det är skönt att hålla sig fräsch.

 

Jag satt och tittade på gamla bilder på datorn och hittade denna. Det är samma dag som Fia kom hem med lilla Chili, 8 veckor. Jag minns inte riktigt vart det var dom hämtade henne med det var väldigt långt ner i vårt avlånga land i alla fall. Visst var hon helt bedårande söt!? Eller ja, var och var det är hon ännu!♥


Nä nu är det dags för sista rycket innan det är dags att bege sig mot harmonin i byn men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out


Månadsbudget

Homo proponit, sed Deus disponit
Människan spår, men gud rår


Jag är hungrig! Det är det värsta jag vet och att frysa förstås, men hunger gör mig som sagt så fruktansvärt elak. Jag sitter här på kontoret med Mats och undrar om jag inte ska åka iväg till statoil och plocka upp någon slags frukost så inte Mats får lida ont. Han kom förresten hem igår kväll så det blev ingen ensamhet alls i veckan. I morgon är det ju fredag igen, gud vad trevligt. Jimmys ex Madde har bjudit mig på födelsedagsfest på lördag men vi hade ju lite planer med Jimmy och Sandra så det är nog bäst att kolla upp det först. Festen skulle i alla fall äga rum på Lotus, där har jag aldrig varit så det skulle faktiskt kunna bli kul. Längesedan jag var ut över huvud taget.

 

Kylan håller för övrigt i sig så det blir troligen ingen skidåkning idag heller. Jag ska på en grej i stan 11.30 och efter det så möter jag väl upp Mats för lunch någonstans. Jag tänkte springa in på H&M och köpa leggings också, jag nöter dessa i en ruskig fart. Det är så illa att jag nästan borde ha en speciell månadsbudget för leggings.

Nä nu ska jag kila men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Kallaste i mannaminne

Homo novus
En ny man (Används om någon som blivit framgångrik men inte kom från någon särskilt fin familj


Det blev inga skidor men det blev en sväng till Boden för lite shopping. Vi fick ett presentkort på "Wulkans Bo butik" i julklapp så det har jag satt sprätt på idag. Det blev en osthyvel, äggskivare, teskedar (långt skaft) och kryddor. En massa "bra att ha saker" i riktigt bra kvalité.

När jag kom hem så väntade Jessica här på mig med baby Wille, Aina och även hennes mammas hund Victor. Man vet ju aldrig riktigt hur två pälsbeklädda herrar ska komma överens men det gick hur fint som helst. Jag tror till och med att Lok blev lite kär i Victor. Jag undrar just om jag hade honom lite för mycket hos Toby när han var valp. Han har aldrig riktigt diggat det där med flickor. Han leker gärna med dom och så men det får räcka. Att dom löper spelar ingen roll för det bryr han sig inte om.

I morgon är det jobb igen, jag är ruskigt bitter över att min lediga dag var den kallase i mannaminne. Men kanske kan helgen bjuda på mänskligare väder men grejen är ju den att det hade varit så perfekt att ge sig ut på spåren idag när alla skoterligister var i skolan.

Nä nu ska jag kasta mig på soffan ett tag men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

Prison Break

Homo homini lupus
Den ena människan är varg mot den andra


Naturligtvis så lyser solen med sin frånvaro idag. Det är i och för sig ganska tidigt ännu men den gråmoddiga himlen ser inte lovande ut precis. Jag tänker dock fortsätta att hoppas lite till, kommer solen aldrig så kanske jag gör bort lite ärenden i stan och åker skidor i morgon. Jag har i och för sig en grej i stan kl: 11.30 imorrn. Men jag hinner ju efter det om jag åker raka spåret. "Raka spåret ut i spåret, höhöhö"

Igår såg vi "Beck - I stormens öga" Jag tyckte att den var rätt olik de andra Beckfilmerna på många sätt. Den var bra, absolut men jag saknade lite de "vanliga" grejerna som Beck brukar bestå av.

cdon.se

Jag fick just ett mejl av Cilla, enjoy!

Prison Break
A man escapes from prison where he has been for 15 years. He breaks into a house to look for money and guns and finds a young couple in bed.

He orders the guy out of bed and ties him to a chair, while tying the girl to the bed he gets on top of her, kisses her neck, then gets up and goes into the bathroom. While he's in there, the husband tells his wife:

"Listen, this guy's an escaped convict, look at his clothes! He probably spent lots of time in jail and hasn't seen a woman in years. I saw how he kissed your neck." If he wants sex, don't resist, don't complain, do whatever he tells you. Satisfy him no matter how much he nauseates you.. This guy is probably very dangerous. If he gets angry, he'll kill us. Be strong, honey. I love you."

To which his wife responds: "He wasn't kissing my neck. He was whispering in my ear. He told me he was gay, thought you were cute, and asked me if we had any vaseline. I told him it was in the bathroom. Be strong honey. I love you too!!"Nä nu ska jag hoppa i duschen men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out


I couldn't pull it off

Hodie mihi, cras tibi
I dag mig, i morgon dig


Mätt och belåten! Vi är bjudna till Erik och Sandra och äta semlor men hur man ska få ner en sådan gigantisk go´bit just nu tycks ju för mig vara ett gåta. Men konstigt nog så brukar ju oftast det där om att "det finns alltid plats för efterrätt" stämma.

 

Idag har jag klippt mitt äckliga hår. Jag fick för snart två år sedan för mig att jag skulle ha ett blont hårsvall. Visst fick jag det, visst fick jag det. Men ganska fort så insåg jag ju att jag med mina mörka ögon och vallonska påbrå inte kunde pull it off. Denna blondering sotar jag för än idag. Nu börjar håret få tillbaka sin längd igen men hälften är ju bara skräp.

I morgon ska jag ge mig ut i naturen och åka skidor så fort dagen kommer igång. Jag hoppas verkligen att det blir en lika vacker dag som de senaste har varit. Lok fattade ju dirket att han skulle dra mig så jag vill tro att vi kommer att få en väldigt rolig dag ihop jag och Lok. Kanske jag kan få någon bild på spektaklet, det borde i alla fall gå att utskilja siluetter, jag tänkte när det är dagsljus och allt. Gud i himlen vad jag känner mig ofullständig utan en kamera som man kan lita på.

Nä, nu ska vi åka till Sandra och Erik men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

 


Why boys need parents

Hoc tempore obsequium amicos, veritas odium parit
I dessa tider när vänner vins genom smicker, föder sanningen hat


I dag är jag på kontoret. Mats och Bogge ska åka upp till Suddus..bla bla bla någonting i morgon och vara där till torsdag så att det var en del som behövde göras innan. Idag är Mats och jobbar i Skellefteå, en jäkla pendlingsväg om jag får säga min mening, där var han även i fredags och ska även denna fredag. Men jag är då glad så länge han kommer hem på kvällarna.

 

Helgplanerna är ändrade. Det blir nog ingen utgång after all. Eventuellt att vi bara går ut och käkar med Sandra och Jimmy men inget fylleslag. Bowlingen har vi också bestämt oss för att strunta i detta året. Kanske vi kan finna tid att åka till Kvikkjokk eller Övik då.

 

Idag blir det köttbullar till middag, det har jag varit sugen på riktigt länge. Hemmagjora! Jag får kväljningar bara jag tänker på köpesköttbullar! *urk*


Why boys need parents      

            

    

     

     


Google.se

Nä nu är det dags för lunch men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out


The more the merrier

Hoc est corpus
Detta är min lekamen


Måndag måndag måndag.... Vädret gör dock att inte ens en arbetsmåndag känns helt värdelös, jag sitter här på kontoret, tittar ut genom fönstret och drömmer mig bort. Onsdag eller torsdag ska jag åka ut på en ordentlig skidtur och låta Lok dra lite. Igår så fick i oss våran del av det fina vädret i alla fall. Det blev lite skoter och korvgrillning med Sandra, Erik och hundarna. Riktigt mysigt var det.

Jag och Cilla ska åka ner till Mini, inte förens i maj men planen är redan färdigställd. Onsdagkväll (12e maj) åker vi ner. Vi ska ta bilen så det blir en riktig roadtrip. sedan stannar vi till söndag. Jag längtar som tusan. Jag fick även höra igår att Strande ville följa med, och the more the merrier! Jag hoppas då även få möjlighet att hälsa på min farbror, det är flera år sedan jag var där så det är verkligen på tiden.

Strande, jag, Cilla och Mini


På onsdag åker Mats bort och kommer hem torsdag, så denna vecka går inte helt i ensamhetens tecken. Himla tur att han slutade att jobba i skogen för där var det uteslutande bortajobb!

Idag ska jag på apoteket och hämta ut medicin till djuren, jag tror att dom har åkt på en släng av lus. Jag ser dock inget på hunden med om den lilla smitthärden Picasso har något så har han ju garanterat det han också. Sandra skulle medicinera hon också efter att ha observerat ökad aktivitet på klifronten.

Nä nu ska jag ta en efterlängtad "efter lunchrök" men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out 

Checkade ut

Hoc coactus sum
Härtill är jag nödd och tvungen


Den oundvikliga söndagen har anlänt. Gårdagen blev som väntat mycket trevlig. Först mötte jag upp Cilla och hennes döttrar på Mc´Donalds, där blev det en riktigt lång lunch med mat, prat och lek. Sedan så gick vi i lite affärer och sedan åkte vi och kollade på en lägenhet på Porsön. När jag kom hem så hann jag inte med så mycket mer än en dusch och lite småfix innan det var dags att åka in till staden igen för att träffa upp födelsedagasföljet på Waldorf. Där fick vi god mat och trevligt sällskap. När vi kom hem igen så öppnade vi en flaska rött, spelade lite yatzy och satt bara och surrade några timmar innan vi checkade ut och fick en tidig kväll.

Idag ska vi åka till Buddbyn och hämta hem skotern som i all brådska igår blev kvar där. Sedan vet jag inte, det är ett helt strålande väder som väntar på oss utanför huset så det vore ju nästan en skam att inte ta vara på det.

Nä, nu ska jag se över frukostmöjligheterna men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

Till min stora förvåning

Hinc robur et securitas
För styrka och säkerhet


Nu är jag precis inkommen efter en liten skidtur med Lok. Jag gav mig ut i syfte att se hur Lok skulle reagera på att vara draghäst. Till min stora förvåning så behövdes bara några uppmanande "bra" när linan blev sträckt innan han fattade galoppen. Efter en liten stund kunde jag åka där bakom honom stolt och glad. Det blev ingen långsväng idag för nu måste jag duscha och göra min i ordning för lunchen med Cilla. Hon hade lovat sin dotter att hon skulle få äta på Mc´Donalds idag så dit ska vi. Min pappa ska strax hämta Lok och ta med honom ut på en ordentlig skidtur i skogen. Jag ska åka någon förmiddag i veckan på en längre sväng, fungerar det här bra så ska jag lämna tillbaka selen som vi fått låna av Jessica&Aina och köpa en egen. Den korta svängen vi hann åka idag kan jag sammanfatta som superkul!

Nä nu ska jag ta en svängom med duschen men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Sönder och samman

Hinc illae lacrimae
Härav dessa tårar


Då var det lördag, Mats håller på att göra sig i ordning för att åka till storklinten med sina polare. Dom ska köra skoter dit. Jag betackade mig eftersom att jag är en mycket frusen tjej och det är -18 idag. Jag ska träffa Cilla i stan och äta lunch, efter det så får vi väl se vad vi hittar på. Idag fyller Mats kusin år så ikväll ska jag Mats och Jimmy med hans familj och vänner på Waldorf och äta. Sedan blir det myskväll hemma i soffan med en flaska rött.

 

Vad roligt det känns med en ny blogg, jag tycker att den blev jättefin. Precis min stil, så här kommer jag att trivas. Tack än en gång Sandra!

Igår så började jag och Sandra dagen med att åka och fota Ängesbyskylten, sedan åkte vi till mig och spelade kort. När Erik slutade jobba så kom han och hämtade oss, då åkte vi in till stan och åt lunch, tittade på en bil åt Sandras pappa och hämtade ut Eriks pass på polisstationen. När jag kom hem igen så åkte jag till Fia och Micke. Sebbe satt i sin barnstol och åt banan när jag kom, helt sjukt vad snabbt han utvecklas. Snart åker han ju raggen med trehjulingen på byn.

För övrigt så håller jag på att svettas sönder och samman. Mats eldade på lite ordentligare än vanligt igår och nu när vi vaknade så visade tremometern på 30 grader, det är inte ok! Det var inte en droppe vatten kvar i djurens skålar.


Hela kostcirkeln

Nä, nu ska jag äta lite frukost men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Inbrott i bloggen

Hej!
Gästbloggning på gång, men ni kan vara lugna, det är bara Sandra som är inne och mekar i alla koder till bloggdesignen.

Nu är allt som ni ser på plats med Emmas nya design. Visst blev den snygg?
Jag hoppas att både Emma och Emmas läsare kommer trivas med den!

Hejhej /sandriks.blogg.se


Efter regn kommer solsken

Hic Rhodus, hic salta!
Här är Rhodos, hoppa här!


Hallelujah it´s friday! Jag sitter hemma på min kontorsstol och känner mig allmänt nyttig och duktig. Jag har precis fått klart månadsavstämningen för januari. Jag klev upp med tuppen idag för att kunna jobba så det kom rökpuffar, allt för att få resten av fredagen för mig själv. Jag vet dock inte alls vad jag ska göra av dagen med det känns som ett angenämnt problem. Jag har en stark känsla av att det löser sig.

Jag fick ett glatt överraskande sms av Sandra när jag satt och jobbade, hon hade utövat nattsudderi och gjort en ny bloggdesign till mig. Den var jättefin, snart sätts den i bruk så får alla njuta av den. Roligt med lite förändring. Måste bara välja ut lite bilder och så.

Planen var att träffa Fia en snabbis idag men hon har en liten kille på snart 6 månader och 65 mjökkor så planerna har en tendens att riktas om ibland. Jag saknar min Fia så mycket att jag håller på att dö. Känns just nu som att vi bor i olika delar av världen men efter regn kommer solsken så jag väntar på det.


Nä, nu ska jag åka till Statoil P och köpa lite nikotin men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

Det skulle inte gå!

Hic iacet
Här vilar


Jag såg ett avsnitt av "L WORD" igår. Danas katt dog, usch hon blev så ledsen. Som reaktion på detta så drömde jag i natt att Lok dog och jag satt och höll och gungade honom på samma sätt som hon gjort med katten. Fy fabian vad ledsen jag var när jag till slut vaknade. Jag var tvungen att ropa på honom och locka upp honom i sängen för att kunna gosa med honom resten av natten. När jag klappade inbjudande på sängen så tittade han misstänksamt på mig. Han trodde nog att det var något test på gång, för detta beteende är ju inte alls tillåtet i vanliga fall. Tillslut så tog han mod till sig och gosade nöjt ihop sig framför mig. Den dagen får aldrig komma, det skulle inte gå!

Nu sitter jag på kontoret och fixar med det sista inför avstämningen i morgon. Jag har även fyllt i en blankett för att ansöka om att få läsa Naturkunskap B, på komvux. Det kan vara bra att ha tänkte jag. På distans på också så att det inte stör mitt arbete. Jag ska ingenstans från detta kontor än på hundra tusentals år men om det någon gång skulle bli aktuellt att läsa vidare så har flera av utbildningarna jag tittat på som krav att man har just den kursen i bagaget.

 

Nä, nu kräver chefen min uppmärksamhet men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


Så fort möjlighet ges

Haud semper errat fama, aliquando et eligit
Ryktet felar inte alltid, ibland väljer det


Jaha då var arbetet avklarat för denna dagen. Förmiddagen spenderade jag i skogen med Sandra, Lok och Miro. Det har ju varit en helt underbar dag med sol och rosiga kinder. Det var faktiskt ganska kallt kände man när man väl kom ut men vi hade ju klätt oss ordentligt så det gjorde inget. Efter skogsturen så spelade vi lite kort, sedan åkte Sandra hem och jag åkte in till stan. Handlade lite sånt och sedan hem och sätta sig framför datorn med jobb. Nu kom Mats precis hem så nu gör jag också kväll.

 

Jag har börjat lägga in en tjatstöt att vi ska åka till Övik och hälsa på Mats mamma och hennes sambo men tiden verkar aldrig riktigt vilja räcka till. Nu till helgen ska vi fixa en massa här hemma såsom hyvla dörrar, måla hyllor, måla dörrar mm.. helgen efter det så ska vi till Sandra i Boden och sedan gå ut på det nya stället där, minns inte riktigt vad det hette och helgen efter det så är det den årliga MoonligtBowlingen med Road Runners. Kvikkjokk som vi så stort skulle åka till var och varannan helg hela vintern har då fått klara sig utan oss, så dit ska det väl också åkas så fort möjlighet ges.

 

I morgon ska jag vara på kontoret. Lite fix med chefen innan han åker till Sthlm resten av veckan. På fredag har jag inte så mycket som en plan för något alls. Lunch med pappa ska det eventuellt också bli i veckan men han var tydligen upptagen på fredag så vi får väl se hur min torsdag ser ut, om det alls blir möjligt.

 

Nä, nu ska jag kasta mig på soffan men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


a.k.a B1

Hannibal ad portas
Hannibal vid portarna


Nu har jag varit hos "tandläkaren" med Lok. Han var så duktig. Hon skrapade tandsten och borstade tänderna på honom. Så nu har han ett riktigt Hollywoodsmile. Nu får vi hoppas att han slutar lukta soptipp i munnen.

Nu sitter jag på kontoret och när jag är färdig här så tror jag att jag ska åka till Sandra a.k.a B1 en sväng och spela lite kort och käka cheesecake. Senare blir det bruna bönor och fläsk *mums* Mats är hemma hela veckan så någon gräsänka är jag inte för tillfället.

Igår var Cilla, Jessica, Wille och Aina på besök. Vi hade det väldigt trevligt, innan vi åkte ut till byn så började vi med en lunch på Mc´Donalds. Det var till min förvåning rätt gott, då jag i vanliga fall avskyr deras mat.

Nä nu ska jag jobba vidare men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Jag vet inte vad jag vill ha

Haec ego non multis (scribo), sed tibi: satis enim magnum alter alteri theatrum sumus
Jag skriver inte detta till massorna, utan till dig: ty du och jag är säkerligen tillräckligt stor publik för varandra


Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min dygnsrytm den här helgen. Jag har somnat tidigt och vaknat lika så. Det verkar dessutom fortsätta i samma anda nu under veckan. Jag brukar inte vara bangen att sova fram till eftermiddagsfikat med idag låg jag i sängen redan innan 08.00 och funderade vad jag skulle hitta på. Jag har gjort det som gick att ta tag i så som tvätt, disk, frukost, nyheterna varit ut med hunden...

 

Cilla ska komma ut idag, det är i alla fall vad jag tror. Jessica smsade också nyss och ville komma ut hon också. Det ska bli kul, fullt hus då med hundarna, baby Wille och vi. Får se vad vi kan tänkas hitta på då.

 

Jag och Mats har blivit någon slags bärgningsfirma här i byn. För inte allt för längesedan så ringde pappa och hade backat ner suven i diket, igår ringde Erik och Sandra som hade kanat ner i ett dike efter en liten väg. Den var väldigt märkligt plogad faktiskt. Den var plogad bred och fin men bara mitten av vägen kunde bära en bil, eller ja en människa också förresten. När man stod längst ut mot plogkanten så sjönk man till knäna. Lurigt...

 

Det här är kameran jag vill ha

Cyber-shot  DSC-W350 guld + Fodral Pix Ultra Compact + SDHC minneskort 4 GB


PIXmania


Jag borde väl köpa mig en telefon också antar jag men jag vet inte vad jag vill ha. Touch, inte touch, ericsson, nokia, samsung, bra kamera, musiktelefon, dyr, budgettelefon? Jag har verkligen ingen aning. Jag har kollat på Samsung Jet, Samsung s5230 och Sony Ericsson Satio. En från alla prisklasser men ingen känns helt rätt. Jag är faktisk mest sugen på en Samsung i alla fall.

   

Satio                          s5230                 Jet

Till helgen är det ju alla hjärtans dag. Jag personligen tycker inte att det är så mycket att bry sig om. Det finns ju så mycket högtider och speciella dagar att man blir alldeles kallsvettig. Allt håller på att bli så amerikaniserat och överdrivet också. En fin dag med varandra precis som alla andra dagar tycker jag är det som är viktigt.

Nä, nu ska jag gå och hänga tvätten men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and outLyckan är fullkomlig

Habemt sua fata libelli
Böcker ha sina öden


Nu har jag sålt kameran, fått upp Mats ur sängen, städat lite och fått frukosten avklarad. Nu ska vi åka till Persön och tanka en dunk sedan kommer Jimmy och Sandra hit, så ska vi åka ut på en långsväng med skotrarna. Vi hade tänkt åka till Boden med omnäjd och köra lite, så underbart väder att man blir alldeles varm på insidan. När solen kommer tillbaka finns det inget som kan få mig nere. Lyckan är fullkomlig!I morgon ska Cilla komma hit och hälsa på. Hon har aldrig varit hit till huset så att det börjar verkligen vara på tiden. Det blir så klart lite jobb och sådant i den stilen också. Vi har idag påbörjat en tre dagar lång avmaskningskur på Picasso så nu gäller det att komma ihåg att ge honom måndag och tisdag också. Jag har lagt påminnelse på telefonen för annars skulle det aldrig gå.

Nä nu ska vi åka iväg till macken men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Sin första öl vid 11.00

Gutta cavat lapidem, non vi sed saepe cadendo
Droppen urholkar stenen, icke avkraft, utan genom att ofta falla


Nu börjar även denna helgen att lida mot sitt oundvikliga slut. Igår blev det som planerat Jokkmokks marknad. Eller ja marknad och marknad förresten. Vi snurrade runt i bilen och hälsade på JanE. När vi var där så ringde Erik och Sandra och sa att dom skulle åka hem, då såg jag min chans och följde med dom. De jag var där med från början var Mats, Jimmy, Sandra, Janson och Elina. Några andra kompisar från Boden anslöt också väl framme i Jokkmokk. Men jag har då aldrig varit med om att det tagit så länge att åka till Jokkmokk, det var ju nu alla fel på bilen som det bara möjligt kan vara på vägen. Men fram kom vi ju tillslut med alla fel skrammlande. Janson knäckte då sin första öl vid 11.00 så man bodre väl ha förstått hur det hela skulle arta sig. Jajja när jag kom till Boden med Sandra och Erik så körde jag hem caddyn från Buddbyn, jag misstänkte att det skulle ringa en förvirrad herre några timmar senare och inte ta sig hem, mycket riktigt. Vid 22.00 var det dags. När jag fått hem och in min make så hade klockat hunnit bli 23.30 då kändes det lika att själv också kasta in handduken, så idag är man ju riktigt utvilad.

I fredags så var Erik och Sandra här. Det var trevligt förutom att Miro störtade rakt ner i avgrunden i vårat garage. Stackars lilla valp, vad rädd han ska ha blivit när marken bara försvann under tassarna. Jag och Sandra satt inne och spelade kort när det hela hände. Mats höll just på att backa ut bilen ur garaget och tvärnitade när han hörde skriket från den lilla, han trodde ju att han hade backat på honom. Erik kom springande av samma ljud. Tillslut hittade dom den lilla där nere och Erik fick ta sig ner för undsättning. Han hade skrapat sig lite på hakan, blödde lite i ena mungipan och hade ett sår under hakan. Alla ben verkade efter noggran undersökning av matte Sandra i behåll. Vi plockade fram sårtvätt och lite bomull sedan verkade Miro ha glömt det hemska och ville gärna gå ut och busa med Lok igen. Han var dock fruktansvärt förbannad på Mats skoter som stod utanför garaget. När han föll så var det nog det sista han såg för den brukar stå parkerad just vid hålet. Men Sandra lockade efter många om och men dit honom och gav godis med tillhörande beröm och så var även den saken ur världen.

Här är det berömda hålet med skotern intill.

Bild: Tobys.se


Nu ringer nog snart killen som är på väg från Kalix för att köpa min kamera. Skönt att bli av med den. Jag har också fått pengar från min hemförsäkring för att köpa en ny telefon, men det kanske jag sa? Jag fick ut riktigt bra, mycket mer än jag först hade trott faktiskt.

 

Nä nu ska jag se efter om det finns något att frukostera med efter det att kameran har flyttat men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


Ännu en trevlig dag i det kalla Norr

Graeca sunt, non leguntur
Det är grekiska, läses inte


Jag var en duktig flicka idag och klev upp redan klockan 08.00 och åkte till jobbet. Vid lunch smällde jag ihop laptopen och åkte hem till byn för att hämta Lok, Sandra och Miro. Jag har även hunnit med lite jobbgrejer i eftermiddag. Hämtat ut en overall på kemtvätten och fixat frimärken och vadderade kuvert. När vi ändå var där så passade Sandra på att hämta ut ett paket och passen från polisstationen. Innan det så var vi på hundcafé. Där kastade Lok och Miro boll, fick lite kex och lekte med ägaren till caféet medan jag och Sandra fikade. Vi blev där ett riktigt bra tag. Det visade sig att hon också gjorde behandlingar där. Kloklippning, bad, klippning och skrapning av tandsten. Så det har jag nu bokat en tid för åt Lok på tisdag, tandstensskrapning alltså. Vi får väl se hur det går då, det visade sig att Lok hade ena riktigt vältrimmade läppmuskler idag när vi skulle kika hur han såg ut i truten. Men det ska nog gå bra. Billig var hon och söver ju inte ner eller något i den stilen, det tyckte jag lät sunt och bra så vi får hålla tummarna för tisdag nu då. Jag fick även rå om Miro lite idag medan Sandra sprang sina ärenden. Man blir ju lite valpsjuk minst sagt. Jag får sådan svår "MÅSTE HA"känsla så fort han är i min närhet. Jag ska nog inte umgås med honom så himla mycket innan han har hunnit växa till sig, jag har varken tid eller ork för en liten just nu. 

 

Nu ska jag ta en varm dusch, sedan ska jag börja förbereda inför middagen som Sandra och Erik ska komma och äta med oss ikväll.

Nä, nu ska jag sätta igång med det ovannämnda men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Då var man glad kan jag lova

Gloria in excelsis Deo
Ära vara Gud i höjden


"Hej alla barn nu blir det barnprogram, se nu här var Farbror Frej tar fram... Hej alla barn nu är det barnprogram och titta nu här vad farbror frej tar fram. Två stycken kiwi och en banan, så har vi gjort ett ........."Nu är jag hemma igen efter en förmiddag på kontoret. Efter det så har jag hunnit handla lite inför helgen och vara in på elgiganten och tittat på digitalkameror. När våran förra gick sönder så fick vi ut en ny på garantin eftersom att våran första hade utgått. Jag gillar inte den här nya så den har åkt ut på blocket med huvudet före. Jag hoppas att någon känner sig sugen på den i alla fall. Det jag stör mig mest på är att det är AA-batterier i den. Jag vill ladda kameran med sladd.

 

Så här ser den som ska säljas ut


Google Bild


Idag blir det nog inte så mycket roligare än tvätt och sånt. Mats städade hela huset igår, dammsög, skurade, städade badrummen. Så det slapp jag ju i alla fall, gud vad skönt! Jag tror jag dog vad skönt det känns att slippa det. Kanske något kul på Tv ikväll, men förmodligen inte. Jag får väl passa på att se någon av mina tjejfilmer som Mats betackat sig från.

 

Inte ett ljud från hemförsäkringen ännu ang ersättning för telefonen. Jag vet inte hur länge sådant brukar ta. Det är första gången jag nyttjar en försäkring. Eller ja, om man inte räknar med Agria när Lok skulle amputera svansen. Då var man glad att man hade en försäkring kan jag lova. Det blev nog dyrt i alla fall.

 

Nä, nu ska jag ta tag i den där tvätten så jag är fri och ledig resten av dagen. Men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 

 


Error

Gloria in altissimis Deo et in terra pax hominibus bonae voluntatis
Ära åt Gud i höjden och frid på jorden bland dem som han har utvalt


Idag på lunchen så berättade en av karlarna att han hade tvillingar där hemma. Vi pratade en stund om detta och så frågade jag honom om man inte får lite av en chock just när man får reda på att det är två barn som ska komma och inte bara ett som man trodde från början. "Jo du. På första besöket så var det ju som bara en koll. Då sa dom inget, bara att allt såg bra ut. Det var senare när vi skulle på ultraljud som hon sa, oj hoppsan vad ser jag här, det är två stycken här i. Jag tänkte att oj, herregud hur ska detta sluta. Efteråt så skulle jag ner på stan och ta ut pengar i bankomaten. När jag står där så kunde jag inte komma ihåg vad jag hade för kod. Jag hade haft samma kod i 10 år men kunde inte alls komma ihåg vad det var. Jag har inte kommit på det än idag och tvillingarna är 15 år nu."

            
              
Efter jobbet så åkte jag till Jessica. Dom hade varit på babysång och lilla baby Wille var nyvaken och hungrig så vi satt och surrade lite medan han fick sitt mellanmål. Lok och deras schäfer Aina härjade så det bara sprutade saker. Innan jag åkte så fick jag med mig en dragsele för att kunna prova Lok framför skidorna. Jag ställer mig lite skeptisk till hans ledarroll så det var ju bra att få låna och prova så man inte kastar en massa pengar i sjön om det som jag misstänker visar sig att drag inte är något för vår lille herre. Så fort rysskylan har dragit förbi så ska vi ge oss ut på isen och ge det hela ett försök.

Baby Wille

Bild från http://jessicabvall.blogg.se/

Jag funderade på hundhuset ikväll men det blev inget av den saken. Det är ju så kallt också och med trasiga glödstift på bilen så är man ju lite nervös i denna kyla. Kanske nästa vecka. Ikväll blir det bara soffhäng med Mats och våra små krabater. Mats åker upp till Kiruna i morgonbitti så det är väl bäst att passa på att få lite quality time med honom.

Nä nu ska jag kasta mig på soffan innan Mats är klar med dammsugningen och hinner före. Men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Hycklare

Genus irritabile vatum
Skaldernas retliga släkte


Det blev Piteå och Cilla igår. Maxmat och en i övrigt mycket trevlig afton. Vi skulle se film men det blev aldrig vi satt bara och pratade och helt plötsligt så var klockan 00.30 och jag insåg att om jag överhuvudtaget skulle orka upp idag så var det nog bäst att börja tänka på hemfärd. När jag kom hem så hade Mats naturligtvis redan somnat men jag hann höra över telefon tidigare under kvällen att middagen hade gått bra. Idag är dom här så nu har även jag fått skaka tass.

 

I morgon åker Mats upp till Kiruna på jobb igen och jag är åter gräsänka. Då ska jag passa på att städa och fixa inför helgen. På fredag ska vi bjuda Sandra och Erik på middag, det blir den hemlagade tacopizzan. Supergott och den brukar gå hem hos alla. På lördag så åker vi upp på Jokkmokksmarknad ett helt gäng. Jag hoppas det hinner bli lite varmare. Jag är ett riktigt varmblod, så kyla bryter ner mig totalt.


Här kommer några till bilder från dopet, även dom lånade från Fias blogg, http://tillbyn.blogg.se

I väntan på dopet så satt vi i brudkammaren. Fia höll på att krångla på Sebbe dopklänningen och alla kom för att se den lilla. När fia damp ner på stolen brevid mig så viskade jag till henne, titta och pekade på det lilla korset som jag hängt runt min hals. Man tar ju seden dit man kommer. Fia betraktade mitt halssmycke en stund innan hon kunde sätta ord på situationen "jävla hycklare".

Nä, nu ska jag bokföra lite tror jag bestämt men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Idag, igår i morgon

Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus
Låt oss vara glada medan vi är unga


Nu har himlen öppnat sig igen. Snön vräker ner över oss och våran stad. Det skulle snöa 30 cm i veckan hörde jag och det har ju börjat bra i så fall. Vi har ett par kompisar som jobbar i plogsvängen och detta yrke verkar ha saboterat snölyckan för dom ganska rejält. När snön faller betyder det inställda planer för dom för då är det bara att hoppa in i traktorerna och skrapa gatorna rena.

 

Ikväll ska Mats ut på affärsmiddag och jag ska åka till Piteå och hälsa på min käre vän Cilla. Hon har sina döttrar hemma så det blir bara filmmys i soffan, köper väl med lite middag som vi kan äta där. I morgon så blir det väl jobb som vanligt, funderar även på att hälsa på jessica, det känns längesen.

Sandra har lagt ut bilder från igår på sin blogg, tagna med deras vööörstingkamerna, helt fantastiska bilder.

Jag och Lok efter att han tacklat omkull mig 
 
Fina lilla puppy Miro

Lok

Bilderna är som sagt lånade från Sandras blogg http://sandriks.blogg.se


Nä nu ska jag fortsätta jobba ett tag och sen ska jag åka hem till lille Lok. men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

 

Over and out

 


Sitt vackra leende

Fortuna multis dat nimis, nulli satis
Lyckan ger många för mycket men ingen nog


Ny vecka nya äventyr. Idag kring lunch så åkte jag iväg till Sandra och Erik. Vi tog hundarna och promenerade ner på isen där det blev lek och en del fotografering. Sedan har vi bara hängt hemma hos dom, spelat kort, fikat (supergod cheesecake) och pratat om framtiden. På vägen hem så mötte jag Fia och blev stående med henne en stund, trevligt. Blir så sällan nu för tiden. Sen kom Erik och Sandra och körde om mig på Ängesbyvägen, på väg mot Statoil för att handla middag. Så strax kommer dom hit så blir det lite skräpmats OS!

 

Dopet i lördags blev över all förväntan. Sebastian skötte sig som den ängel han är i kyrkan, inget fick honom att tappa humöret och sitt vackra lilla leende. Fikat efteråt var delicious och presenterna var många. Nu är jag och Mats stolta gudföräldrar. Mats är så himla nöjd att han kan titulera sig som "The Godfather" nu.

Mats, jag, Fia, Sebbe och Micke

Mats, jag och våran fina lilla gudson Sebastian.

Fias sida av släkten plus några vänner

Bilderna har jag lånat från Fias blogg http://tillbyn.blogg.se

Nä nu ska jag kila iväg och hänga en tvätt innan Sandra och Erik kommer med maten men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


RSS 2.0