I vinet finns sanningen

In vino veritas
I vinet finns sanningen

Sitter på kontoret och bråkar med internetbanken, jag har haft en himla massa problem med den sista tiden. Nu har jag fått en sådandär dosa som ansluts via en USBkabel, jag trodde att det skulle ordna upp sig nu men icket. Jaja det är ju bara den här skruttbanken, tur att jag har så pass mycket stil att jag har en annan privat i alla fall.

Igår var jag på bio med Fia och såg "Sex And The City 2" Den var otroligt bra enligt mig. Den har väl blivit totalsågad vad jag har hört men det är nog som Cilla sa att vi SATC-fans alltid kommer tycka att det är bra i princip vad dom än gör.

Innan det så var det jobb och även lite städande hemma. Fia hade även släpat med mig på en promenad runt hela byn som höll på att ta knäcken på mig. Jag hade ont i varenda muskel i kroppen.

I helgen så var Jessica och Markus på besök på lördagkväll, tidigare under dagen så var vi på dop på Hertsön. Det var min kusins lilla kille Frans som skulle sluta upp med han Jesus. Det var ett fint och lugnt dop, kul att träffa alla släktingar som man inte sett på länge. På fredagen var vi på Panelen med några kompisar och på söndagen så tog vi det rätt lugnt, ett födelsedagskalas och en massa smörgåstårta blev det dock. En gammal vän och Ängesbybo, Jonnie var också på besök och kollade in huset under söndagsförmiddagen.

Denna vecka blir väl som de flesta andra veckor. På lördag ska vi till Janson och grilla, spela brännboll, dricka lite gott och sedan ska vi vidare till Farmen för att se "Drängarna" Det är även V75 i Boden på lördag så farmen har Aftertrav, vi kommer nog inte att behöva känna oss ensamma där har jag på känn.

Nä, nu ska jag och Mats åka till Piteå på ett jobb men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Kommentarer
Postat av: Pejmi

Du glömmer väl inte att våran kronprinsessa vandrar ner längs altaret på lördag också.. ;) Måste man ju kolla på.. nån minut iaf. :)

2010-06-15 @ 11:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0