Smilegubbe

Libertas inaestimabilis res est
Frihet är ett ovärdeligt ting


Idag skulle pappa och hans kusin in på resebyrån och betala sin Phillipinerna/Thailandresa... Gud vad jag önskar att jag var en av resenärerna. Det kan väl tänkas att nu inte direkt är bästa läget att ge sig ut på en sådan resa men i en annan tid, i ett annat liv.

Här är allt bra, jag har livet i behåll trots att jag inte har dokumenterat några händelser den senaste tiden. Bejbisen mår bra inne i magen, ska på ännu en bestiktning i morgon så då får vi väl höra. Dom har varit lite misstänksamma mot mitt blodtryck på MVC men ingen fara tydligen. Jag har ju ingen koll alls på människokroppen och vilka resultat den bör uppvisa vid diverse mätningar och provtagningar så jag lägger det där helt i händerna på dom som kan bättre. Förlossningen närmar sig med stormsteg, 21 dagar till "D-day". Men när h*n i själva verkar har tänkt komma, ja det återstår att se. De som spontant gett sig på en gissning har samtliga trott tidigare än beräknat. Men det kanske beror på att ingen vill acceptera att det skulle kunna ske mitt i julhelgerna, det har man ju liksom inte tid med.

I förgår hjälpte jag mamma att skaffa en Facebook. Det var ju inga problem, det skulle dock visa sig att det inte är fullt lika enkelt att lära en gammal hund att "Gilla" saker. Detta fenomen verkar extra svårt att begripa sig på.

Min farbror hade i alla fall lämnat ett meddelande i hennes logg där han skrev något i stil med "Välkommen till Facebook"


Mamma: Men vad ska jag svara på det då?
Jag: Men skriv typ "Tack ska du ha", smilegubbe
Mamma: (Började knappra på tangentbordets bokstäver), jag kikar henne över axeln och ser att hon skrivit "Tack ska du ha, smile
Mamma: Men... brukar du kalla honom för smilegubbe?
Jag: Hahahahaha men för helvete mamma! Du ska göra en smilegubbe, inte skriva det!
Mamma: Men jaha.... (lätt stött)

Jag och mamma på mitt bröllop

Helgerna har i alla fall precis som veckorna varit helt fullbokade och så fortsätter det. Förra helgen var vi på Julfest på Farmen på fredagen. På lördag var det hundutställning på Arcus, Fia ställde ut Dobermannen och en Chihuahua. Det var man ju självklart tvungen att se. Sedan på kvällen så var det middag hos Fia med en massa goda vänner, vi blev riktigt många. I morgon ska vi bjuda Sandra och Erik på Panelen som tack för att Erik hjälpte våran båt att få tak över huvudet över vintern. På lördag fyller min brors fru 40 år och det ska naturligtvis firas med pompa och ståt. Vi ska även handla julklappar och lite annat smått och gott under lördagen. På söndag ska Mats fixa med brunnen så att vårat vatten slutar lukta prutt och förhoppningsvis kränga på höjningssatsen på Hiluxen.

Nä nu ska jag ta en lång skön dusch innan det är dags att krypa upp i soffan och kolla film. Jag vet inte riktigt vad vi ska se i afton men vi har i alla fall hyrt "Death at a FUNERAL", "GREEN ZONE" och "The House Of The Death". Men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Kommentarer
Postat av: Sassa

Hahahaha vad jag måste skratta åt dig och din lilla mor, ni är för söta! ;DMen ja för tusan, nu är det nära jag kan inte ens fatta det! Snart har ni en liten bebis, bara sådär!

2010-11-25 @ 23:52:27
Postat av: Åsa

Vad nära det börjar vara nu för Er, spännande :)

2010-11-28 @ 16:52:01
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0