Den efterlängtade svärmodern

Vivere militare est.
Att leva är att strida. (Seneca Philosophus, Epistulae)

Midsommarafton avklarad utan några komplikationer att tala om. Det blev en fixardag hemma igår, vilket vi är mycket glada över idag eftersom att vi hann med en hel del. På kvällen var det traditionsenlig midsommarmiddag hemma hos pappa med farmor och de vanliga festdeltagarna.

Idag har vi varit i Boden och hämtat grejer som blev kvar i flytten och nu ska vi äntligen koppla in tvn. Idag har vi ju även våran första bröllopsdag så ikväll blir det mys. I fredags var vi och rantade runt och gjorde ärenden i Luleå, lunch på korvgubben blev det. Lok var naturligtvis också med.


I veckan åkte jag och Fia till Selets bruk med hundarna och grillade korv och myste på. Man åker färja dit och det tyckte lilla chihuahuan Mercedes var mycket märkligt. Åka bil på vattnet kan inte vara bra.



I väntan på att färjan.

Denna skylt tyckte jag var rätt komisk. Det kändes lite som att man anade att
isvägen var stängd, redan innan man såg skylten. Trots att vi befinner oss i
Norrbotten. 


På torsdag ska vi upp till Kvikkjokk på begravning och där blir vi till på fredag. På fredagen kommer den efterlängtade svärmodern på besök. Hon har ju inte hunnit se huset ännu. Eller ja, jo det har hon ju. Vi var hit och hälsade på med henne en helg då dom var upp. Men inte sedan vi flyttat in alltså.

Nä, nu är det dags för en renovering. Duschen nästa men men ta ra lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0