Japan vs Europa

Acérrima proximorum ódia
De närmastes hat är bittrast (Ticitus)

Ja må hon leva, ja må hon leva... Vi har just vart hos Pernilla och fått tårta och en massa annat gott fika, lite tjuvstart. Hennes födelsedag är i morgon. Congratulations girl!

Vi har även hunnit vara till Ängesbyn och lämna av Lok, och där hade vi turen att komma mitt i frukosten, vi fick oss en riktigt högtidlig frukost, inte alls likt det vi brukar slänga fram de få gånger vi ska förtära något innan lunch.
Pappas tur har inte varit med honom i veckan heller. Sedan han köpte sin bil så har han bara rännt ut och in på verkstaden. Och faktiskt rätt ofta med samma fel. Motorvärmaren har gått sönder två gånger sedan förra vintern och de som förstår sig på menar som på att det inte är något som i regel alls går sönder på en bil, och det är bara ett av alla problem.
Han hade hur som haver bestämt sig för att om den krånglar mer innan servicen så ska den bort. Han fick lösa ut den för dryga 5000:- förra veckan och nu havererade den igen. Så nu ska den bort fortare än kvickt. Låter som att det är stora förändringar på gång. Han har hållt sig till audi i över 25 år men nu verkar märket ha förargat honom för gott.
Han hade hört sig för om vad han skulle satsa på för märke för att undvika krångel i största möjliga utsträckning och en fackman hade uttalat sig om att han borde satsa på en japansk bil. Han menade på att japanerna gör bilarna klara innan de börjar sälja dom, medan de europeiska märkena låter kunden utvecka bilen själv.

Jag fick frågan vad kamomillte egentligen gör för kroppen. Det är muskelavslappnande, kramplösande, lugnande och allmänt välgörande. Örten har använts i Sverige sedan långt tillbaka. Den är även antiinflammatorisk och passar utmäkt som ansiktsvatten. 

                                               kamom

Nu kommer Janson snart och hämtar upp Mats, dom skulle visst ut till Holmfors en sväng innan badet. Jag ska skjutsa grannen till badet när det är dags för det och sedan tror jag det blir en film innan jag ska göra mig redo. Panelen kl:19.00 Längtar som ett tok, börjar rinna snålvatten bara jag tänker på det. Sedan blir det fetparty i Holmfors. Om nu grabbarna håller sig vid medvetande. Kan bli kritiskt efter en 200g pepparstek.

Hojja, jag ringde Fia nyss, hon hade åkt på vinterkräksjukan och lät inte pigg alls. Jag fick avsluta samtalet illa kvickt innan jag blev smittad! J*vla Fia nu kommer jag att vara psykiskt magsjuk flera dagar. Finns inget jag avskyr mer än magsjuka. Bara jag hör talas om det eller läser om det så får jag symtom. 

Jajja nu ska jag gå och se om min rockstar till man kan sänka ljudet på guitar hero innan tavlorna börjar lossna från sina fästen. men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort. 

Over and out

 

Ur funktion sedan 70-talet

Ab imo péctore
Ur hjärtats djup

Jag höll nyss på att nå nya höjder av ilska. Jag är väldigt matond, så hunger kan få mig elakare än något annat. Jag har inte hunnit äta så mycket idag och när jag väl kom hem så var ju smörhelvetet slut vilket raserade alla mina förhoppningar på att få en god smörgås. Att äta bröd utan smör är inte ett alternativ i min värld. Så uppretad och nära gränsen till vansinne stormade jag ut till bilen och iväg till affären.
Jag hamnade naturligtvis bakom Agda 95+ i butiken och hon verkade inte ha några som helst planer på att hålla av, och stannade varje meter och granskade hyllornas innehåll, jag trodde seriöst jag skulle hiva kärringen genom hela affären men tillslut verkade någon produkt fånga hennes intresse extra mycket och då var hon ju tvungen att trycka sig närmare hyllan eftersom att hennes ögon inte funkat som dom ska sedan 70-talet......
Det blev en felix paj, Mats hade hunnit komma hem medan jag var borta och han såg nog vilket tillstånd jag befann mig i så han såg noga till att jag hade ätit upp ordentligt på tallriken innan han kom fram och gav mig en kram och började prata med mig.

Ikväll blir det nog inte att göra något spännande alls. Kanske se en film eller hälsa på Mats kusin eller något annat okrävande antagande.
Nu kom Mats plastsyrra just in genom dörren, Mats ska följa henne till Sunderbyn och köpa en tvättmaskin.

Jag har förresten druckit en del kamomillte sedan jag köpte det och jag gillar det faktiskt. Man ska visst dricka det innan man lägger sig men jag fick rekomendation att dricka det morgon, middag, kväll. Jag är väl lite mer hysteriskt lagd än normalsvensken och det skulle visst hjälpa mig tagga ner. Man skulle också vara noga med att köpa ekologiskt, gärna på hälsokostaffär/center för annars kan det hända att blommorna inte är av lika bra kvalitét.
         kamo
Jajja nu ska jag lägga mig på soffan ett par minuter men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Skamlig överenskommelse

Pactum turpe
Skamlig överenskommelse

Howdy!
Vaknade just av att Lok låg och hulkade under sängen, jag kastade mig upp ur sängen och ut i hallen, vi han ut. Eller, ja Lok hann ut i alla fall. Tur att ingen granne just passerade när jag öppnade dörren på vid gavel halvnaken, sedan in och slänga på sig lite kläder och ut till Lok igen.

Nu tänkte jag åka till Sun Tan och bättra på min bränna. Sedan ska jag åka till Luleå och hälsa på Jessica. Få se vad vi då ska hitta på. Imorrn ska jag och lämna Lok till pappa, kanske förbi Fia en sväng om dom nu mot all förmodan skulle vara hemma. Jag längtar faktikt riktigt mycket till i morgonkväll jag tror det kommer bli riktigt trevligt.

Fia ska göra slingor på mig här någon dag men jag är som i valet och kvalet. Alla andra är ju så snygg i blekta slingor men varenda gång jag gör det så blir jag missnöjd och tycker jag ser risig ut?! skulle ju kunna göra i någon färg i stället men vi får väl se, jag har ju helgen på mig att fundera. I somras var jag blond en sväng och det var kul i början man sedan vart jag tväräcklad och tyckte bara jag såg billig och ofräsch ut.

                blond

Mats åkte just till kontoret i Luleå. Han skulle vara ledig idag men den där myrsamlingen jag berättade om innan gör sig alltid påminnd i sådana situationer. Så nu är han och jobbar äääääändå. Karlar! jajja nu ska jag gå och se om det finns något som man kan förvandla till frukost men men te re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Spoontime!

In vino veritas
I vinet finns sanningen

Kom just in genom dörren. Mats hade kommit hem men hunnit somna så jag får vänta tills i morgon med att träffa honom lik förbannat, men jag får i alla fall krypa upp bakom ryggen på honom och snusa honom lite i nacken. Det är det bästa.

Jag och mor har inlett vårat tusenbröder race i afton. Vi ska kolla hela boxen. Det verkar ju asbra, jag satt som på nålar i tre timmar, nervös som ett vrak och var tvungen att ta pauser hela tiden för att jag inte klarade stressen =) Varma rekommendationer för alla er som har en massa timmar att slå ihjäl.

Idag fick jag ett läppglans av mamma, ett sånt som ska göra läpparna större. Dior! skitnöjd, och det fungerar! Jag har redan hunnit testa men ska man få Angelina Jolieläppar så får man nog vidta större åtgärder. 

                                                                                  Dior
   
Jag och mamma brukar beställa saker från Dermosil. Jag älskar deras produkter. Idag blev det dagcreme, massageolja, shower gel, och rosa läppglans.                               Dermosil

Jajja nu ska jag krypa ner bakom min make men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Bluffmakare

Laudant illa, sed ista legunt.
Man prisar vissa skrifter, men läser andra. (Martialis)

Innan vi höll på somna igår alltså, det var längesedan vi hade en sån här uppesittarnatt. Inte sedan Toby flyttade till Skåne och efter att han flyttat hem igen har det bara inte blivit av. Men nu var det dags och trötta var vi. Tillslut satt vi bara och fånskrattade. Vi han plöja igenom all Världens ämnen. Drogmissbruk, administrativt arbete, högstadiebetyg, panikångest, blondinbella och en rad andra upplevelser. Toby ansåg också att en skönhetssalgon här i norr måste vara ena riktiga bluffmakare. Bluffmakare! det ordet har nog inte använts sedan mormor var liten. Jag höll aldrig på sluta skratta.

Idag blir det som sagt middag hos mamma, få se om Mats kommer hem idag eller om Pajala håller kvar honom till morgondagen. I helgen fyller Pernilla år, så på lördag blir det tårta på Sveafältet och innan det hade vi tänkt oss ut i naturen och grilla lite korv.
Sedan ska Lok levereras hos pappa och så hem och göra sig redo inför kvällen. Grabbarna ska ju på relaxen och sedan möts vi upp på Panelen. Gud vad gott det ska bli. Det är verkligen min favoritresturang i hela vida Världen och jag rekomenderar verkligen alla som inte har provat att skynda sig dit på momangen. Det går inte ens att förklara hur underbar mat dom har. En stark andra plats får Church street saloon. En resturang som vi flitigt brukade besöka då vi var i Övik men dom stängde tyvärr. Har dock hört att det ska vara en kedja, så lyllos alla som fortfarande har möjligheten.

Idag blev jag väckt av revisorn. "Men Emma, ligger du och sover? Väckte jag dig?" Neeeeeeej för tusan, jag var vaken. "Haahaaahaaa, f*n va du ljuger Emma, jag hör ju att du är nyvaken" Nu ska vi inte vara sån, gosse! *tusan*

Jajja nu ska vi kolla en film och söka mat, jag är döhungrig och sedan ska jag väl köra hem Toby och fortsätta till mamma men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out
   

Kung för en dag

Paribus facillime congregatur
Lika barn leker bäst

- Toby, go fix your hair. You look like a damn kakadua!

Buuurp, har ätit lite väl mycket i förhållande till min kroppsvikt. Jag och Toby är mitt uppe i våran nostalgikväll, och den innehåller mycket tvivelaktigt tilltugg.
Vi åkte till kioskpiraten för att hyra film. Men vi vart så till oss av allt godis. Vi packade på oss två stora påsar godis, en chipspåse, ben&jerrysglass och en stor cola, det slutade naturligtvis med att vi glömde filmen. Vi fick vända tillbaka och göra ett nytt försök, nu med skygglapparna på. Denna gång gick vi med bestämda kliv direkt till filmhyllan och lyckades få vårat egentliga ärende uträttat utan att investera i fler saker som hämmar vår viktnedgång.

Idag har det faktiskt varit rätt fullt upp. Jag har jagad revisorn runt hela Norrbotten. Det började med att jag åkte in till Bodenkontoret där jag blivit informerad om att hon skulle vara idag men så var inte fallet, träffade dock Linda Berg. Det var ett tag sedanså det var kul, hade totalt glömt bort att hon jobbar där. Men tillbaka till ämnet, jag fick fortsätta mitt sökande på vackrarae breddgrader. På Luleåkontoret var hon på plats och jag fick lämna in bokslutet en gång för alla, nu ska väl detta vara ur världen för det här året. *In my dreams*

Mats lämnade mig i sticket idag och åkte till Pajala. Toby babysitting mig till i morgon då ska han återlämnas till norra Sunderbyn. Sedan hade jag tänkt bjuda in mig själv på middag hos lilla mammsen. Elräkningen kom den här månaden och den var inte gratis precis, hela min värld rasade omkring mig, var bara att lägga alla shoppingplaner på is. Nu blir det att vända på varenda krona. Mamma har sagt att hon ska komma hit och göra en budget åt oss men jag gillar inte riktigt idén att lägga in mer pengar än man måste på detta j*vla huskonto, då får man ju aldrig vara kung för en dag de månader man blir skonad från elräkningar och annat tjafs. Dagens tips! Ska ni hyra lägenhet, välj en där värme och vatten ingår i hyran. Man kan få sig en hel del otrevliga överaskningar. Speciellt nu här under vinterhalvåret.

Jag sitter nu och surplar på min första kopp kamomillte. Det ska tydligen vara bra för kropp och själ. Återkommer med rapport om eventuella effekter och biverkningar. Nu ska vi börja med kvällens andra film men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out


A bad breath kiss to my pillowpet

Varium et mutabile semper femina
Kvinnan är alltid ett ombytligt och växlande väsen (Vergilius) 

Mumbling goodmorning and raising my head
A bad breath kiss to my pillowpet........
D.A.D.

Andra dagen som jag stiger upp medan dagen fortfarande kan kallas morgon. Jag börjar se ett mönster.
Idag var det plikten som kallade. Jag var tvungen att fixa en del grejer på banken och sedan så hade jag ju hunnit piggna till, vilket förstörde tjusningen med att få krypa ner under täcket igen. Men jag hade ju som beslutat mig för att inte åka in till jobbet idag och det skapar ju frågetecken! Vad ska jag hitta på idag nu då? Det blir många timmar att fylla ut nu. Hade jag traditionsenligt sovit till resten av Sverige har eftermiddagsfika så hade det krävts a hell lot mindre tankeverksamhet för att roa mig till det var dags för Tvn att börja sända alla livsnödvändiga serier. Man ställs då ständigt inför nya utmaningar. Det kommer bli ett långt liv, det känner jag på mig.

Pappa har köpt en ny fotölj, alla som känner honom mer än till namn vet att han är lite av ett proffs på att ta sönder saker och även sig själv då och då. Han har kort och gott väldigt sällan turen på sin sida. Den gamla fotöljen strök alltså med här en kall vintereftermiddag (i stor sog och saknad) Pappa som inte delar shoppingintresset med sin dotter hade gruvat sig inför en dag på stan för att leta sig en ny fotölj men han lyckades visst övertala sig själv till slut och hade valt sig en fin stol med gungfunktion. Han åkte nöjt hem och väntade på sin fotölj som han hade blivit lovat att få hemkörd om 2-3 veckor. veckorna gick men ingen fotölj. När dagarna hade gått över pappas irritationsgräns så skrapade han av audin och åkte in till möbelaffären. Han mascherade in i butiken och fram till kassan. "Jag har beställt en fotölj här och den skulle komma om två veckor! Nu har det gått över fem veckor och då kallas dom för månader!" Lite nöjdare men utan fotölj åkte han hem igen. och strax där efter så anlände den till Ängesbyn, vi får önska den större lycka i livet än sin företrädare.

Nä, nu ska jag klä på mig och gå en långpromenad med Lok, sedan blir det nog skumbad och vidare ut på stan, men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

När katten är borta........

Cogito ergo sum
Jag tänker, alltså finns jag

Måndag måndag, bara fyra dagar kvar till helgen, men veckan har då börjat fin fint. Uppe med tuppen i morse. Omväxligt förnöjer. Jag var på kontoret till lunchtid ungefär och sedan bar det av till revisionsbyrån med lite papper och vidare till Ängesbyn. Lunch hos Fia och sedan ut i skogen med hundarna. När vi kom tillbaka så la vi oss i sängen och kollade Gossip Girl. Det är vårat tidsfördriv. Tradition att kolla senaste avsnittet på datorn i sängen när vi ses =)

Imorgon skulle vi visst få besök från huvudstaden på kontoret. Bäst man kammar till sig lite och åker dit och ser viktig ut.
Men det blir nog ingen lång arbetsdag imorgon har jag på känn och på onsdag så åker chefen till Kanarieholmarna och solar näsan så då blir det väl lugna gatan. När katten är borta..........

På onsdag blir det storfrämmande i Boden, då kommer Toby på besök. Han har f*n inte hunnit vara och hälsa på sedan vi flyttade och det börjar väl andå vara en 2 år sedan. Men det är väl sant som dom säger att fint folk kommer sent. Då ska vi i alla fall kolla gamla favoritfilmer och äta chips, like the old days ;o)
Han har då för övrigt gjort sig en karriär i Luleå =) sångfågeln hade visst vässat stämbanden i helgen och tagit ton på krogen, till stor förtjusning av kroggästerna. *Me so proud*

Jag kom på tal om brödrostar just hem från Sun Tan. Tänkte piffa till mig lite innan helgen. Janson fyller år, så grabbarna ska ha killeftermiddag på relaxen och sedan ska vi alla och äta middag på Panelen. Sedan så bär det av mot Holmfors på party. Men känner jag dom karlarna rätt så är det nog lika bra att jag kör, för ska dom sitta och bubbla och vända flaska hela eftermiddagen och sedan någon aperitif på resturangen så är det nog bara att leda hem dom sedan, där slarvas det inte med drickat.

Jajja nu ska jag ockupera duschen innan Mats kommer hem och gör anspråk på den. Men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Lögnaren måste ha gott minne

Mendacem memorem esse oportet.
Lögnaren måste ha gott minne. (Quintilianus)

Vaknade just av att mamma ringde och väckte mig. Jag fick tvinga Lok att stiga upp och följa med mig ut. Han verkade helslut efter igår. Mats kusin var här med sin hund och grannen med sin så det var ett helt gäng med hundgrabbar här igår. Mycket bus och lite vila alltså.

Idag hade jag tänkt åka och hälsa på Toby hos hans mamma. Hennes chihuahua har fått valpar också och dom har man ju inte direkt heller något emot att hälsa på.

Igår var det fest på Buddbygården. Anton fyllde år men jag och Mats höll oss hemma i soffan, kände att jag hade nog så roligt i Buddbygården förra helgen. Mats kusin var som sagt här, så vi spelade yatzy, kollade film och lirade guitar hero. här på morgonkvisten någon gång så åkte Mats iväg och jobbade men han var visst snart på väg hemmåt igen, gick tydligen fortare än vad dom hade trott.

Imorgon finns det lösa planer på att åka och hälsa på Fia i Ängesbyn men som sagt så är det inget man ska räkna kallt med. Hinner säkert hända något så att det inte blir något av det den här gången heller, men den som lever får se.

Jajja kände att fantasin inte var på topp idag, jag ska gå och göra lite lunch tror jag, sedan får man väl se om man kommer sig iväg och hälsa på Toby något idag. Men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out
Högljudda projekt

Leges bonae ex malis moribus procreantur
Goda lagar föds ur dåliga seder (Macrobius, Saturnalia)

Var hälsad du store lördag. Jag vaknade just av att Mats hade några högljudda projekt på gång i köket, men oväsendet ebbade ganska snart ut och så var han borta. Den karln har den största myrsamlingen i byxorna som jag har varit med om. Jag kan lätt slå ihjäl en dag i sängen eller framför tvn med gott samvete, men är inte Mats ute ur lägenheten inom två timmar efter att han slagit upp sina blå så skulle han nog dö i samvetskval över att han inte uttnyttjar tiden på ett bra sätt. Men det är väl det som gör oss till ett så bra team.
Nu var det visst extraljusskydd till Jeepen som stod på agendan. och Buddbyn och och och och och =) Helt otroligt vad han hinner med. Tänk om man kunde få bestämma, bara en dag vart hans påhittighet och upptåg skulle riktas, precis som med Lok. Då skulle dom kunna driva en stad med sin energi.

Idag tänkte vi åka och hälsa på Johan och Bella i Buddbyn där dom just köpt ett jättemysigt gammalt hus. Vi var där fram och åter då de just fått nycklarna men det ska bli kul och se hur dom har fått det nu när dom hunnit komma sig in med hela bohaget.

Jag skulle åka till Fia igår men det blev i vanlig ordning inget av det. Är det inte det ena så är det de andra. De driver jordbruk, och fritidsintressen är ett sällsynt lyx. Medan jag i min tur alltid verkar ha mina få viktiga åtaganden just på de klockslag som Fia eventuellt skulle kunna släppa ansvaret för en stund. Men den som väntar på något gott, det sällsynta blir mer delikat. Vi har alltid jättekul när vi ses.

Och grattis Jessica och Markus! Jag är så glad för eran skull.

Jajja nu ska jag ta en svängom med duschen men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

För ung och vacker för pension

Par pari respondere
Svara med samma mynt

Helg ljuva helg. Fredagen är nog den bästa dagen, efter 16.00 så klart. Många löften om trevliga dagar.
Jag har fortfarande inte slutat fascineras över att jag är ledig hela helgerna sedan jag slutade jobba på konsum då det var nästan enbart kväll och helg.

Idag har det vart en tjej och provat min bröllopsklänning, den satt parfekt och hon blev verkligen jättefin. Känns lite sorgligt att sälja den men då får den ju vara in action igen, den är för ung och vacker för att gå i pension. Hon skulle i alla fall åka hem och fundera lite.
Tommy, Camilla och baby Edvin kom just på besök, Lok höll på att stressa upp sig till hjärtinfarkt, så han är på rehablitering i sovrummet tills stormen dragit över. Stackars Edvin var alldeles blöt av hundslämm.

Haha jag tror jag har suttit och skrivit det här inlägget sen 19.00 har fått ta hundra pauser. Var just och skjutsade hem Anton och då när jag ändå var i farten medan kioskpiraten hade öppet så kändes det ju dumt att låta ett sådant tillfälle gå förlorat. Nu blir det nog en film och en hel del godis. men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Signa papprena på senaste hummern.

Accipere quam facere praestat injuriam
Det är bättre att lida orätt än att göra orätt (Cicero)

Suck och pust och stön. Nu sitter jag här på kontoret och skräpar. Det här vi skulle göra idag har bara blivit framskjutet hela hösten och blev så traditionsenligt även idag.
Ska börja rulla mot staden som aldrig ler, tänkte hinna med en playdate med Pernilla och hennes vovve innan det blir mörkt. Dom ska nog få dra lite idag och lära sig vikten av samarbete. :o)

F*n vad jag börjar bli less på min rishög till bil, är det inte det ena så är det de andra, känns som en bonus om den startar nu mer, och jag tror att Lok börjar bli lika less som jag. När vi var på väg ner till Övik så stannade vi på motor centrum i Umeå, Jag tänkte rasta Lok lite utanför innan jag gick in, så jag släppte ut honom på parkeringen. Jag och Mats blev stående vid bakluckan i vilda diskussioner om hur vida vi skulle lämna bakluckan öppen eller ej, vem som skulle ta nycklarna etc etc... Lok tog tillfället i akt, han stäckte sömndrucket på sig och mascherade med bestämda steg rakt mot entrén. Dörrens automatik kännde av den förväntansfulla lilla kroppen som otåligt stod där och bytte tyngd från tass till tass, dörrarna gled upp och Lok gjorde sig redo att gå in och signa papprena på den senaste hummern som kommit in. 
Jag och Mats insåg i precis samma sekund vad som var på väg att hända, vi kastade och kämpade oss förbi varandra i något som kändes som slomotion, Lok tittade förbryllat på oss och kom helt av sig i sina bilaffärer. 

Imorgon tänkte jag lägga slingor i håret, jag kan inte alls bestämma mig för hur jag vill se ut, tycker som aldrig att jag blir så där snygg som på förpackningen, men det kanske inte är håret det sitter i ;oP
Visst tusan jag lovade ju att ringa Tobbe, bäst jag gör det innan jag har en vän mindre. men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out 

Mitt liv på tradera

Jag måste verkligen försöka vända tilbaka dygnet, nu är det heltokigt. Igår gjorde jag ett ärligt försök och gick och la mig samtidigt som Mats men efter någon timmes snurrande mellan lakanen och att ha snurrat upp hela håret till en rastafrisyr så började tålamodet tryta. Jag tittade misstroget på Mats som förnöjt låg och höll konsert med sin nya orkester som han satt ihop av sina andningsorgan. Jag kastade täcket åt sidan och vandrade rastlös runt i lägenheten, sedan hamnade jag på blocket och satt där och tittade på saker jag inte behöver alldeles för länge... och mina nattaktiviteter har ju naturligtvis resulterat i att jag inte var uppe med tuppen idag heller! Tips någon!?
Men imorgon måste jag i alla fall vara på kontoret kl: 10.00 vilket betyder att jag i alla fall måste stiga upp innan eftermiddagsnyheterna.
Jag fick förresten ett mms av pappa igår kväll på honom och Gunde Svan. Jag undrar vart i landet gubben befinner sig och vad i hela friden han sysslar med.

Ja så att idag har det inte blivit mycket gjort. Jag har varit förbi Kontex och plockat ut lite grejer till kontoret, vandrat runt travet med Lok och köpt mjölk. Gud vad spännande liv jag har alltså, borde lägga ut det på tradera. Jag ska på tal om det sälja min bröllopsklänning nu tänkte jag. Jag personligen anser inte att det finns någon vits med att spara på den. Risken att den ska användas igen är ju obefintlig och bara för nostalgi? nja.. kommer bara att sluta i tårar tandagnisslan och ett paket Ben&Jerrys när jag provar den om något år och inte kommer i den.

Jajja nu ska jag gå och tvätta lite kläder och se upptagen ut när Mats kommer hem. Men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Nu går skam på torra land!

Nu går skam på torra land. Tror ni inte jag missade Lipstick Jungle igår!? Inte alls likt mig att göra något så oorganiserat!!!

Och idag har jag även hunnit en sväng till läkaren enbart för att få höra att jag har den stora turen att få leva vidare några dagar. Bara en liten skitgrej som jag gjorde det stora misstaget att ringa till lilla mamma och beklaga mig om, och vad inefattar inte en moders oro. Som sagt inte en tanke på läkare eller farligheter innan jag slog det välbeklanta Lulenumret men efter samtalet så kände jag bara död och missär och trodde mina dagar var räknade.
Och vad har vi lärt oss av detta? Dela ej med dig av ditt lidande till ditt livs skapare! Slutar bara med en halv dags ångest och 150:- mindre.

Veckan har i övrigt varit riktigt lugn. Imorrn blir det dock jobb. Benny från vår revisionsfirma ska komma och gå igenom lite diverse pappershögar som jag har som hobby att göra höga staplar av för att se hur länge det tar innan dom rasar och jag måste göra något åt dem....

Jajja nu sitter hundskrutten och missljuder vid dörren, han vill nog gå ut och jaga kråkor men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Skakigt 20-tal

Jag har just börjat se ljuset i tunneln, shit vilken hård helg, jag fattar inte hur någon tog sig igenom 20-talet helskinnad!
Har sett ett par tre stycken mindre smickrande bilder på mig själv från lördagsnatten. Tur på ett sätt jag jag inte minns något har jag på känn. Men kroppen håller inte med.

Nä nu ska jag gå tillbaka och lägga mig och skaka på soffan och Toby, JA TACK HJÄLP! ;o)
men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out 

Länge leve Rocka Billy

Ja visst ja, jag hade ju en blogg. Var kanske ändå inte riktigt mogen för ett sådant ansvar. =)
Ikväll ska vi på 30års kalas, klädtemat är Manhattan på 20-talet. Jag minns inte riktigt hur det var då. (var så ung) Men efter en massa googlande och intervjuer med med en hel drös (mogna) vuxna så tror jag att jag fått till det riktigt ok. Svart och vitt och röda läppar. Jag önskar dock i hemlighet att det skulle ha vart 50-tals tema. Länge leve Rocka Billy.

Idag har vi i övrigt bara virrat runt mellan en massa affärer, Mats mamma som även är istan för tillställningen har vart här och strykt skjortor och fixat lite åt sina söner, kollat så dom ser rena och hela ut inför kvällen. Planen var att åka ut och grilla idag men vi fann ingen tid till det så det skjöt vi på framtiden. Får ju f*n snart sätta hjul på skotern om det inte börjar snöa på riktigt.

Jajja nu ska jag gå å se om Mats har drunknat, tycker att han har vart där inne i duschen lite väl länge. men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

Home sweet home

Jaha, då var man hemma i norrbotten igen. Vägen hem var lång, om möjligt aningen längre än när vi åkte ner. Jag fick då en stark känsla av det i alla fall.

Ikväll är vi bjuden på födelsedags fest i Lule hos Thina, en gammal klasskompis, det ska bli j*vligt roligt eftersom att de flesta andra från klassen också ska dit. Jag tror inte vi har haft en sådan reunion sedan vi slutade skolan.

Ja nä nu e det kokta fläsket stekt! Insåg just att jag har maxbråttom men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Over and out

RSS 2.0