Världsfreden

Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus
Låt oss vara glada medan vi är unga

Hej hopp, kom just hem från farmen, inte i det nyktraste tillståndet om man ska vara ärlig, men sådant händer när kjolen är randig som framor skulle ha sagt, hon har för övrigt aldrig i hela sitt liv varit full, hur kan detta vara möjligt? Jag tror bestämt att tanten far med osanning. Annars har hon ju missat en hel stor del av livets goda, eller är det jag som börjar vandra på alkoholisternas road? Hur som haver så har alkoholen gett oss ett par, tre roliga överraskningar i afton! =) Kvällen på farmen blev tusen gånger roligare än vad jag hade förväntat mig, träffade många gamla godingar som gav mig ny kraft, det finns väl inget bättre än att träffa människor från livets glada dagar!?

Idag har Jag vart med mamma på Jopikgården och ätit frukost, sedan kom  hennes Hasse och hämtade oss till hans vackert belägna stuga på Hindersön. Där satt vi och socialiserade oss ett tag innan  mamma fick syn på min slitna täckjacka. Då var det färdighaft. Vi tog första bästa flyktvägen in till stan, och så fick jag åter igen en överdådig present av min käre mor och livsskapare. En sprojlans ny McKinley Jacka, Jag valde mellan röd och blå, men med moderns medtycke så slutade det med den blåa varianten.

Nä nu tror jag jag ska gå och göra allvar av mina hot om att storma toaletten om inte Mats kommer ut därifrån snarast, han har säkert slagit sig till ro där inne, har picknick eller håller på att lösa världsfreden. Men nöden har ingen lag, nu får det vara slut med viktigheter på overdelig dasstid men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vem är du som har avstängd mobil va va va va va ??

Ring mig :P

2009-03-01 @ 14:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0