En egen Dorota

Deus nobiscum, quis contra?
Om Gud är för oss, vem kan då vara emot oss?


Nu har Killarna åkt iväg till Boden på bankfest. Innan det har vi käkat middag. Sandra och Jimmy kom också förbi på en bit mat. Nu var planen att jag skulle tvätta och städa badrummen men jag lyckas som inte komma igång med detta. Det finns så himla många grejer som jag hellre skulle hitta på just nu. Som se på tv till exempel... Eller bläddra igenom H&M eller IKEAkatalogen för 3526854 gången. Men det är väl lika bra att ta tjuren vid ballen och sätta igång. Smutstvätten ligger ju där och hånar mig fram till den stund jag dränker den i tvättmaskinen. Det är egentligen inte handlingen att bära tvätten från badrummet ut till tvättstugan och trycka på knappen som tar emot så förbaskat, utan att sedan hänga skiten. Det är ju där lidandet börjar. Är det något här i världen som kan få mig att bryta ihop av uttråkning så är det att hänga tvätt och dammsuga. Jag skulle vilja ha en alldeles egen Dorota (Gossip Girl) men nu är jag inte privilegad med något sådant så jag får väl så vackert gå iväg och ta hand om min egen smuts *muttrar*

Regnig, mörk och kall kväll. Nu är det verkligen myskoftatime

Jag var helt hundra på att mina skor från Nelly skulle komma idag men ack så fel jag hade. Man kanske får räkna med någon extradag när man har valt att bo på det här sättet. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge.

 

Nä, nu ska jag minsann göra, i alla fall något av allt det jag hade planerat att göra men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

 

 

Over and out

 


Kommentarer
Postat av: Linn

kul header :P hoppas skorna kommer snart ;) haft en bra dag annars ?

2009-11-25 @ 19:27:28
URL: http://sweetthingss.blogg.se/
Postat av: h a i d i s -

Hallådär,

har ni snö hos er? :o

:D

2009-11-25 @ 19:36:24
URL: http://haidis.se/
Postat av: Anonym

ahahahaha ja:D



åhh du är så vacker

2009-11-25 @ 19:36:54
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Madde

haha ja det förstår jag ;)

2009-11-25 @ 19:55:02
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Tobias

Vad kul :) glad jag blir!



Hehe ja, det vore coolt att åka dit.

2009-11-25 @ 20:33:50
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0