Makabra brytande

Cui peccare licet peccat minus
Den som tillåts synda, syndar mindre


Nu har vi precis kommit hem efter en sväng till Boden. Jag var tydligen inte så duktig på att handla kräftor. Jag hade köpt jättesvenska och därav jättedyra kräftor och dom var tydligen dessutom alldeles för få. När vi ändå var på affären så passade jag på att köpa lite skalade räkor så att jag också får mig någon middag! Jag ogillar hela grejen kring kräftätning, detta makabra brytande och sugande och slafsande är verkigen ingenting för mig men en god räkmacka skulle jag aldrig tacka nej till. Jag köpte även en brieost därför att jag tyckte så synd om dom (läs mig själv) som inte gillar kräftor.  

Snart kommer Mats kusin och då ska vi basta innan kräftkalaset sätter igång. Jimmy vet man ju aldrig vart man har men han trillar väl in någon gång under de närmaste timmarna han också. Sebastian var sjuk idag så dom skulle stanna hemma. Efter en stunds funderande så gav jag även mig själv ledigt från kvällens promenad, förslitningsskador är inte att leka med. För att inte tala om skavsår, jag läste en gång om en som dog av det. 

Nä, nu ska jag bryta lös kattj*veln från min nya svindyra matta men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort.


Over and out
 

Kommentarer
Postat av: Z A N D R A :)

sv: alldeles rätt!

du är nu med i tävlingen :)

2009-11-20 @ 17:24:44
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: haha, bra det! ;D

2009-11-20 @ 17:31:45
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Tobias

Haha yes egentligen är den ju från ICA Maxi ;)

2009-11-20 @ 19:17:57
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN - Tävling pågår!

sv; Haha usch xD

Tur att denna finns då ;D

2009-11-20 @ 21:10:34
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0