Vidskeplig bravur

De omnibus rebus et nonullis aliis
Om allting och lite till


Idag blev det en riktigt hemmadag. För att vara lite tydligare så får jag bestämma själv vart jag ska utföra mitt arbete och idag så valde jag att göra det då hemmaplan. Jag har min dator som jag åker runt med bara. Jag kommer dock bli tvungen att åka in till Luleå idag. Det är en massa saker jag måste köpa till kontoret och nu tror jag alla har bett mig om någon sak var, jag undrar just hur mycket jag har glömt. Jag har som för mig att det var kaffekoppar, pärmar, register till andra pärmar, kaffemjölk från snabbgross, kakor, kaffe.... Det är ju första advent på söndag också så att på fredag tror jag att jag ska julpynta på kontoret så att det är fint när alla kommer på måndag.

 

Ja, första advent ja. Vad fort det går. Mats ska med sin barndomsvän till Kalix och hälsa på i skolan där dom gick (årliga öppethushelgen) på lördag. Där blir dom väl några timmar. Sedan har vi planerat att rixmysa resten av lördagen. En massa julbak, brödbak och sånt. Söka efter julgrejer i gäststugan som jag har gjort mig ovän med. Det roliga med den där transformersfilmen som jag sökte mig gråhårig efter igår, den låg inne under tvn. Där jag började med att leta (TVÅ GÅNGER) summan av kardemumman: jag är en idiot och filmen var riktigt bra. Jag satt mest och var förvånad hela filmen över att jag faktiskt tyckte att den var så pass bra. Vanligtvis inte alls min sjanger.

Jag kom att tänka på vad Mats farmor sa för ett tag sedan. Det spöregnade i princip hela dagen när vi gifte oss och jag minns att Mats farmor var så nöjd över detta. "Regn på bröllopsdagen betyder tur, ju sämre väder ju bättre äktenskap" Ja, jag hoppas att dessa vidskepliga gamla idéer stämmer och hittills så har det ju faktiskt gjort det med bravur.


Nä, nu ska jag bege mig in mot den stora staden men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort

 

 

Over and out

 


Kommentarer
Postat av: maria

Roligt och intressant innehåll i bloggen :)

2009-11-24 @ 12:28:11
URL: http://kindies.blogg.se/
Postat av: sandra

söta bilder :D

2009-11-24 @ 12:57:33
URL: http://sandrakess.blogg.se/
Postat av: Camilla

haha jag gillar din header!

2009-11-24 @ 14:18:34
URL: http://camillalindaus.blogg.se/
Postat av: julia

söta bilder :) (L) , allt bra ? § ,')

2009-11-24 @ 14:51:00
URL: http://blomgreen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var med och tävla om att blir DAGENS BLOGG hos mig idag! Eftersom jag är med på MEST AKTIVA listan så kan det innebära ganska många nya besökare för dig om just du vinner!



Annars får jag önska dig en fortsatt trevlig dag :D



KRAM EMMELIST



http://www.emmelist.blogg.se

2009-11-24 @ 14:59:25
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: tack så hemskt mycket! jadu, allt går inte att förklara? men jag kämpar på ändå! jag går i blackebergs gymnasium! :)

2009-11-24 @ 15:33:38
URL: http://camillalindaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0