En tur bland molnen

In hoc signo vinces
I detta tecken skall du segra


Då var man hemma efter ännu en helg i Kvikkjokk. Denna helgen blev lite bättre än precis alla andra gånger. Vi var på en sådan fantastisk sväng på lördagen, bruna som pepparkakor allihopa och en riktigt rolig upplevelse rikare. Vi körde drygt 10 mil och det tog precis hela dagen, vi stannade ju halvvägs förstås för lite mat och mys i solen. 

Den spetsiga toppen man ser är Vallespiken och bilden är tagen från Änok.

Här sitter vi mitt uppe på den toppen. Tror ni jag var nervös!? På vänster sida om oss gick ett stup
rakt ner.


Vallespiken ligger 1322 m ö h. Vi körde genom moln, det var riktigt häftigt.

Där passerar ett moln nedanför oss.

Här var vi på normalhöjd igen bland alla krokiga fjällbjörkar. Ulf, Emma, jag och Tomas.

Idag har jag varit och jobbat, jag och Mats passade även på att göra lite ärenden när han ändå var i Luleå idag. Vi hämtade bland annat en hylla hemma hos mamma som vi behövde hans bil till. En väldigt gammal och fin hylla som från början kommer från mormor. Vi var förbi på KL bil och kikade på lite vrålåk och lite andra småärenden.

Jag ringde på ett lastgaller på blocket idag också som Mats ska hämta i Piteå i morgon då han ändå ska dit på jobb. Det blir perfekt så att Lok inte kan sitta och gnida sina små hundkinder mot nackstöden i baksätet. Jag städade bilen idag när vi kom hem samtidigt som Mats bytte olja i den så nu är den som ny. Men i alla fall, alla dessa j*vla hundhår. Dom var ju totalt omöjliga att få bort, det gick inte med damsugare och det gick inte med en sådan där klädrulle... När jag suttit och klurat en stund så gick jag efter Loks borste. Det gick faktiskt riktigt bra att borsta bilen också, då gav hårstråna med sig och lossnade. Efter det så var vi på återvinningen med glasflaskor, ååååh så duktiga vi är. Det är inget som roar någon av oss speciellt mycket så det blir inte så ofta. Vi lyckades fylla halva Jeepen med glasflaskor och där fanns bland annat julöl-flaskor. Efter det så var vi på en riktigt lerig terrängsväng med Jeepen. Det började lukta bränt som satan, vi fick kila ut och kolla så den inte stod i lågor men det var lera som packat sig fast mot avgasröret och hade börjat lukta majbrasa.

I morgon blir det jobb och kanske en promenad med Sandra och Miro. Lok ska även ha sin sista medicindos i veckan. Till helgen blir vi hemma och det är första gången på evigheter, det känns lite skumt och jag är lite rastlös i förebyggande syfte. Helgen efter det så blir det Kvikkjokk och även helgen efter det. Då är det ju valborg och sista skotersvängen innan det tinar alldeles för mycket. En massa kompisar har hyrt en stuga i Kvikkjokk då också så det blir nog jäkligt roligt. Mats kusin Ulf skulle nog upp med sin tjej, sen så blir det väl Jag, Mats, Jimmy, Sandra, Bogge och Vicky som åker upp.

Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan med min fina man men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjo! Kunde nästan ana att det var du som skulle kommentera och fråga när alkoholen serveras ;) Till helgen tänkte vi? Sugna?

2010-04-14 @ 21:54:44
Postat av: En Romantisk Saga

Åh vad mysigt :). Fan vad läskigt att vara så högt upp :O

2010-04-17 @ 10:31:01
URL: http://enromantisksaga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, va fan.. du nappade ju direkt jag skrev om de ;P

Blev de nå måla idag? Vi måste försöka hinna ses i veckan ?? Typ Onsdag em ?

2010-04-17 @ 22:21:51
URL: http://jessicabvall.blogg.se/
Postat av: sofia

men nu måste du uppdatera din blogg, jag börjar ju tycka det ör tråkigt att läsa detta inlägg varje dag=) Xo

2010-04-23 @ 10:39:24
URL: http://tillbyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0