En liten present av Mats

Innocue vivite, numen adest
Lev oförvitligt, gudomen är närvarande

Det blev ingen båttur igår. Vädret var väl inte värst men det blev som inte av. Vi bunkrade upp med godis och en massa filmer istället. När vi hade gått färdigt på stan så kilade vi in på hemmakväll fick med oss några filmer hem. Alla verkar så himla bra!

När polisen Thomas Cravens 24-åriga dotter mördas på hans tröskel tror alla att Craven själv var det tilltänkta offret. Sakta men säkert får Craven emellertid reda på att hans dotter bar på en livsfarlig hemlighet och snart har han kastat sig ut i en brutal hämndaktion som leder långt upp i maktens korridorer.Mel Gibson spelar sin första huvudroll på åtta år i denna hårdföra och intelligenta actionthriller som rör sig i gränslandet mellan politiska konspira-tioner, internationella kopplingar och iskall hämnd! Filmen har samma manusförfattare som till ”The Departed” och samma regissör som till ”Casino Royale”.


Välkommen till Sebastians Värld, en värld full av brutalitet och cynism. Här möter du huvudpersonen Sebastian och hans färgstarka bekantskapskrets. Sebastian skyr inga medel för att uppfylla sin stora dröm: ett liv i överdådig lyx. Detta för honom in i den ena kriminella handlingen efter den andra, och både prostitution och utpressning blir medel för att nå de mål han satt upp. I rollerna finner vi bl.a Andreas Wilson (Ondskan), Christian Strand, Camilla Malmquist Harket, Morten Rudå och Kim Bodnia.


Burke Ryan fullkomligt vadar fram i framgång! Han har skrivit en självhjälpsbok om hur man övervinner
sorg och nu håller han fullsatta föredrag över hela landet. Men när han möter den spontana floristen
Eloise inser han att han själv inte lever upp helt till bokens instruktioner ... Plötsligt är det han som
behöver hjälp att hjälpa sig själv!Jennifer Aniston från "Vänner" träffar läckerbiten Aaron Eckhart, ljuv musik uppstår liksom
även problem! Njut av en oförutsägbar romantisk komedi om livets små och gigantiskt stora
tillfälligheter!Avery Ludlow är en dekorerad krigsveteran som efter en fruktansvärd tragedi dragit sig tillbaka. När han utsättts öfr trakasserier av tre tonårspojkar väcks någonting till liv inom honom. Våldet trappas upp mellan Avery och pojkarnas familjer till det oundvikliga slutet, när Avery ger sig ut på en personlig vendetta för att skipa rättvisa - kosta vad det kosta vill.
CDON.COM

Vi såg "EDGE of DARKNESS" igår och den var riktigt riktigt bra. Innan det var filmdags så hängde vi hos Jimmy och Sandra någon timme, surrade och spelade Buzz. Idag ska vi åka ut och kolla till båten, det börjar vara ett tag sedan vi var där nu. Det blir nog ingen tur på vågorna idag heller dock för vädret är inte det bästa.

Mats är och hämtar hem ved just nu så att vi inte behöver frysa sönder i vinter. Sedan skulle Jimmy och Sandra låna släpet och köra skrot. Gud vad denna söndag helt plötsligt lät fruktansvärt tråkig, man kanske skulle behöva hitta på något.

När Mats piper iväg på älgjakt så ska jag och mamma åka på IKEA i alla fall och det är ju inte dumt på något sätt, hur man än vrider och vänder på det.

Jag fick förresten en liten present av Mats igår när vi var på stan.
Cocoa Butter Moisture Stick

Cocoa Butter Moisturizing Stick
En intensiv fuktighetsbevarare i smart stiftformat. Den koncentrerade konsistensen smälter vid kroppskontakt och absorberas av huden som blir mjuk och härligt smidig. Passar perfekt för gravidmagar – kakaosmöret känns skönt mjukgörande.

Nä, nu ska jag ta tag i lite tvätt och städ men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjortOver and out


Kommentarer
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

Ja de är säkert olika :) ni bor ju i en annan kommun så dom kanske gör olika eller så fick vi ett sådant brev bara för att vi bytte BM - den andra barnmorskan visste väll knappt vad man gjorde på MVC så ^^(vi reda på att hon jobbat på förlossningen tidigare - då sa jag uppriktigt att hade jag fått henne där uppe hade jag bytt omedelbart. Hennes okunskap och förvirring gjorde mig irriterad.)Ja men de tycker jag, jag kan tisdag eller onsdag :)

2010-08-29 @ 14:55:13
URL: http://vi2blir3.se
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

Nej då inte tror jag de är någon fara för er:) Hon är med största säkerhet jättebra, våran var märkbart dålig - okunnig inom MVC :) Hon var osäker i det hon sa, vad vi skulle göra vid besöket och hon bläddra i papper, mätte magen flera gånger. Hade svårt att hitta hjärtat med dopplern. Nej då ingen fara för er :)Onsdag blir kanonbra :-)Ja du den där uppsatsen har jag suttit med hela helgen utan att få något gjort fören ikväll - de har gått trögt och jag skyller på att förkylningen och tröttheten kom. Nåväl förkylningen är på utgång iaf :-) Så nu verkar jag få något gjort!Mysigt ni ska ha de, hälsa lille Jim och sandra :)

2010-08-29 @ 19:40:46
URL: http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0