Gissa om det var skoj!

Lupus in fabula
Vargen i sagan

Vi kom just in efter en skotersväng och gissa om det var skoj! Snöstorm i och för sig men det gjorde inget alls, det var så härligt ändå. Mats och Jimmy hämtade ner skotrarna från Kvikkjokk i veckan så det här var verkligen premiären för året! Lillen han tog sin eftermiddagslur under tiden, övervakad av sin mormor. Hon tycker alltid att hon har en sådan otur att komma då han sover och just när hon ska åka då vaknar han. Men detta sovande kommer nog att få ett abrupt slut snart har jag på känn. Natten har för övrigt varit under all förväntan, ingen sömn i princip men det tog vi igen i morse minsann.

I veckan har jag inga planer alls, mamma ska renovera badrummet. Eller ja, det är väl inte så mycket hon som hantverkarna som ska utföra själva renoveringen men ja.. Så ett stycke mamma kommer man nog att få ha här en del i veckan, det ser vi fram emot. Kul att men lite sällskap och det är ju inte vilket sällskap som helst heller! En fin människa, en fin mamma, en fin farmor och mormor. Hon gör alla sina näras liv behagliga och fina och varma.

Lilleman med sin mormor ♥

Lok har varit med min pappa och åkt skidor idag, fast jag misstänker att det mest är pappa som står för skidåkningen. Kelpien ska dock vara en rätt klipsk ras men jag undrar ändå... Det lättar mitt samvete en massa i alla fall kan jag då säga för det är inte mycket tid nedlagd på den stackars jycken den sista tiden. Man kan ju inte vara överallt samtidigt och det stör mig en smula. Det här med att få en bejbis i familjen tar ju en massa tid så klart men det är egentligen inte hur mycket tid han tar utan hur svårt det är att planera tiden då man aldrig vet NÄR han ska vakna, somna, bli ledsen, hungrig mm... Men det klarnar väl mer och mer eftersom antar jag, rutiner skapas och dagarna blir väl mer och mer varandra lik.

Nä, nu ska jag kila och mysa med en liten kille som just började göra sig påmind från sin spjälsäng men men ta re lugnt och gör inget som inte jag skulle ha gjort


Over and out

Kommentarer
Postat av: Anonym

O tänkt emma, du som ville skaffa en till hund i samma veva?! haha

2011-01-17 @ 13:48:01
URL: http://jessicabvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0